Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici dorienii
kkk Tactiek antrenam
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Skowroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmrkić passt de bal zonder na te denken. Fořt rent richting de bal. Fořt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Šmrkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grun is nu in balbezit. Fořt onderschept slim de pass. Šmrkić rent richting de bal. Šmrkić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fořt is nu in balbezit. Fořt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belluto onderschept slim de pass. Zötzsche is nu in balbezit. Zötzsche draait met de bal, schiet en ... Saagim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Končík schiet op doel. Saagim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pajor de bal. Šmrkić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Šmrkić kopt de bal weg. Fořt is nu in balbezit. Babiński rent richting de bal. Fořt verovert de bal door een tackle van achteren. Fořt draait met de bal, schiet en ... Saagim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fořt rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lonardelli neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fořt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - dorienii 0:1

31e minuut.
Fořt rent richting de bal. Fořt probeert naar een medespeler te passen. Šmrkić rent richting de bal. Šmrkić draait met de bal, schiet en ... Saagim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Fořt rent richting de bal. Fořt passt de bal zonder na te denken. Šmrkić rent richting de bal. Šmrkić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 53%, dorienii 47%.
cfr blascovici - dorienii 0:1

80e minuut.
Pajor onderschept slim de pass. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Kandziora is nu in balbezit. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Fořt bereikt de bal nog maar net als eerste. Končík met een sublieme pass. Šmrkić rent richting de bal. Šmrkić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grun de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 48%, dorienii 52%.
cfr blascovici - dorienii 0:1