Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB Snow F.C.
donci Tactiek Taktikaa
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 56.1
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Noa is nu in balbezit. Ţiplea onderschept slim de pass. Ţiplea geeft een hoge lob. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... Haji bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 1:0

5e minuut.
Álamo is nu in balbezit. Pailla verovert de bal door een tackle van achteren. Noa verovert de bal door een tackle van achteren. Noa geeft een hoge lob. Cerović maakt een snoekduik en kopt de bal. Peret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Marante rent richting de bal. Marante geeft een hoge lob. Ortigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigão draait met de bal, schiet en ... Peret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 1:1

15e minuut.
Montecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchio geeft de bal voor. Saccani is nu in balbezit. Saccani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 2:1

19e minuut.
Doradca rent richting de bal. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Haji niet meer kan verder spelen. Hutai komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Montecchio passt de bal in één keer door. Saccani rent richting de bal. Huy Trung is nu in balbezit. Saccani verovert de bal door een tackle van achteren. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Hutai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ţiplea geeft een hoge lob. Cioculescu is nu in balbezit. Skaper onderschept slim de pass. Skaper schiet op doel. Hutai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Beglaryan met een sublieme pass. Daar is Montecchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecchio passt de bal met de wreef. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca draait met de bal, schiet en ... Hutai bokst de bal weg. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 3:1

30e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft de bal voor. Sandon rent richting de bal. Álamo is nu in balbezit. Álamo draait met de bal, schiet en ... Peret bokst de bal weg.

33e minuut.
Pailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandon de bal onder controle te krijgen. Peret probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 3:2

36e minuut.
Montecchio geeft de bal voor. Saccani rent richting de bal. Skaper is nu in balbezit. Skaper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 4:2

42e minuut.
Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Montecchio rent richting de bal. Montecchio geeft een hoge lob. Saccani is nu in balbezit. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 45%, Snow F.C. 55%.
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 5:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Marante de bal onder controle te krijgen. Doradca rent richting de bal. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Montecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchio geeft een hoge lob. Hutai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saccani is nu in balbezit. Saccani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 6:2

54e minuut.
Saccani passt de bal met de wreef. Montecchio rent richting de bal. Montecchio speelt de bal door. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doradca rent richting de bal. Noa rent richting de bal. Doradca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doradca krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doradca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montecchio geeft de bal voor. Saccani rent richting de bal. Saccani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ţiplea kopt de bal weg. Klungelig pakt Saccani de bal. Morillas rent richting de bal. Saccani onderschept slim de pass. Saccani schiet op doel. Hutai bokst de bal weg.

70e minuut.
Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani verovert de bal door een tackle van achteren. Saccani schiet op doel. Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Saccani heeft problemen om de bal te vangen. Saccani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 7:2

73e minuut.
Pailla geeft een hoge lob. Skaper kopt de bal weg. Morillas rent richting de bal. Saccani onderschept slim de pass. Saccani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo passt de bal in één keer door. Juričević geeft een hoge lob. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ... Hutai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montecchio is nu in balbezit. Saccani rent richting de bal. Saccani draait met de bal, schiet en ... Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 8:2

80e minuut.
Saccani passt de bal zonder na te denken. Montecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchio geeft een lange en hoge pass. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 9:2

89e minuut.
Morillas verovert de bal door een tackle van achteren. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper schiet op doel. Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 34%, Snow F.C. 66%.
ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB - Snow F.C. 10:2