Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tyddewi Titans GFGH
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Henderson passt de bal zonder na te denken. Claridge is nu in balbezit. Claridge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Davey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davey speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hilshop probeert naar een medespeler te passen. Philpott is nu in balbezit. Steele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steele krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Philpott verovert de bal door een tackle van achteren. Koumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyddewi Titans - GFGH 0:1

20e minuut.
Claridge onderschept slim de pass. Claridge geeft een lange en hoge pass. Arthur heeft problemen om de bal te vangen. Twyning bereikt de bal nog maar net als eerste. Twyning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tyddewi Titans - GFGH 1:1

26e minuut.
Arthur geeft een lange en hoge pass. Steele rent richting de bal. Steele passt de bal zonder na te denken. Koumas rent richting de bal. Koumas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyddewi Titans - GFGH 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyddewi Titans 54%, GFGH 46%.
Tyddewi Titans - GFGH 1:2

65e minuut.
Parrish geeft de bal voor. Inworp. Hoskings met een snelle inworp. Davey rent richting de bal. Davey draait met de bal, schiet en ... Paal! Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Newman geeft een hoge lob. Hoskings kopt de bal weg. Davey rent richting de bal. Davey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyddewi Titans 42%, GFGH 58%.
Tyddewi Titans - GFGH 1:2