Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cruzados Piskola Boys FC
La Franja Tactiek Piskoleros
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 37.4
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Fregoso met een snelle inworp. Ambroseti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilshofer onderschept slim de pass. Pilshofer geeft de bal voor. Brevis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pilshofer onderschept slim de pass. Pilshofer geeft de bal voor. Brevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brevis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - Piskola Boys FC 1:0

11e minuut.
Delegado met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Pilshofer probeert naar een medespeler te passen. Brevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brevis schiet op doel. Sawicki bokst de bal weg.

28e minuut.
Karlstedt passt de bal zonder na te denken. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado schiet op doel. Sârb probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Cruzados - Piskola Boys FC 1:1

29e minuut.
Kościuk probeert naar een medespeler te passen. Delegado controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateiaş. Mateiaş krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Delegado geeft een lange en hoge pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez speelt de bal door. Delegado heeft problemen om de bal te vangen. Delegado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cruzados 31%, Piskola Boys FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Cruzados - Piskola Boys FC 1:1

46e minuut.
de Assis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cracasso heeft problemen om de bal te vangen. Brevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracasso begaat een overtreding. Brevis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pilshofer komt bij de bal en schiet. Sawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ambroseti geeft een lange en hoge pass. Suazo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sârb de bal onder controle te krijgen. Delegado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delegado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaldo komt het veld opgelopen. Fregoso met de inworp. Pilshofer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epres komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Karlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Karlstedt speelt de bal door. Delegado rent richting de bal. Delegado schiet op doel. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - Piskola Boys FC 1:2

77e minuut.
Sârb geeft een lange en hoge pass. de Assis kopt de bal weg. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Delegado rent richting de bal. Delegado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cruzados 42%, Piskola Boys FC 58%.
Los Cruzados - Piskola Boys FC 1:2