Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazacar FC RYBARI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 28.9
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Apak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rice is nu in balbezit. Rice probeert naar een medespeler te passen. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Harold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu speelt de bal door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Plichta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutta met de inworp. Praj speelt de bal door. Barveník heeft problemen om de bal te vangen. Barveník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Heldák geeft de bal voor. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutta begaat een overtreding. Harold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldovan komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plichta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Gergely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żeromski rent richting de bal. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ballek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pudil rent richting de bal. Pudil met een sublieme pass. Barveník bereikt de bal nog maar net als eerste. Barveník schiet op doel. Guša bokst de bal weg.

37e minuut.
Harold rent richting de bal. Praj is nu in balbezit. Harold verovert de bal door een tackle van achteren. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazacar 63%, FC RYBARI 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mazacar - FC RYBARI 0:0

53e minuut.
Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Harold is nu in balbezit. Milko onderschept slim de pass. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Milko is nu in balbezit. Milko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pudil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barveník bereikt de bal nog maar net als eerste. Barveník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hutta rent richting de bal. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu probeert naar een medespeler te passen. Harold is nu in balbezit. Harold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moldovan passt de bal in één keer door. Harold is nu in balbezit. Harold draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gergely de bal onder controle te krijgen. Plichta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC RYBARI 0:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheorghiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Plichta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC RYBARI 0:2

84e minuut.
Inworp. Kaczmar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pudil geeft de bal voor. Barveník rent richting de bal. Barveník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazacar - FC RYBARI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazacar 48%, FC RYBARI 52%.
FC Mazacar - FC RYBARI 1:2