Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Horné Orešany TJ Kladzany
352 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Schino haalt uit met een fantastische trap. Ciripoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachura speelt de bal door. Schino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Schino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schino geeft een lange en hoge pass. Illenseer rent richting de bal. Illenseer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Davide passt de bal in één keer door. Figura is nu in balbezit. Figura passt de bal zonder na te denken. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Schino probeert naar een medespeler te passen. Peresada is nu in balbezit. Illenseer verovert de bal door een tackle van achteren. Illenseer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 1:0

20e minuut.
Iovan kopt de bal weg. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal in één keer door. Schino rent richting de bal. Schino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal in één keer door. Schino heeft problemen om de bal te vangen. Schino schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illenseer rent richting de bal. Illenseer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamieniecki bokst de bal weg.

31e minuut.
Davide rent richting de bal. Davide geeft een lange en hoge pass. Illenseer rent richting de bal. Schino is nu in balbezit. Schino draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bachura rent richting de bal. Bachura passt de bal met de wreef. Gökler geeft de bal voor. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer geeft de bal voor. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Wierzbowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzbowski passt de bal met de wreef. Hornyák met een sublieme pass. Klungelig pakt Iovan de bal. Iovan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 29%, TJ Kladzany 71%.
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 1:0

47e minuut.
Illenseer kopt de bal weg. Klungelig pakt Lizardo de bal. Próchniak met een sublieme pass. Schino is nu in balbezit. Schino haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lizardo rent richting de bal. Lizardo passt de bal in één keer door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 2:0

52e minuut.
Hornyák rent richting de bal. Hornyák geeft een hoge lob. Schino is nu in balbezit. Schino draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bachura is nu in balbezit. Bachura passt de bal met de wreef. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Illenseer rent richting de bal. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Bachura de bal. Bachura passt de bal met de wreef. Schino rent richting de bal. Schino schiet op doel. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 3:0

59e minuut.
Hornyák met een sublieme pass. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak passt de bal met de wreef. Illenseer rent richting de bal. Illenseer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Próchniak passt de bal zonder na te denken. Illenseer is nu in balbezit. Illenseer passt de bal met de wreef. Schino is nu in balbezit. Schino schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kokoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak onderschept slim de pass. Próchniak passt de bal in één keer door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Hornyák geeft de bal voor. Illenseer kopt de bal weg. Daar is Próchniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schino rent richting de bal. Schino schiet op doel. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 4:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bachura met een snelle inworp. Schino is nu in balbezit. Schino geeft een hoge lob. Illenseer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 5:0

72e minuut.
Illenseer geeft een lange en hoge pass. Daar is Schino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak rent richting de bal. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 6:0

80e minuut.
Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Schino rent richting de bal. Schino speelt de bal door. Illenseer bereikt de bal nog maar net als eerste. Illenseer schiet op doel. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hornyák passt de bal in één keer door. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal met de wreef. Illenseer rent richting de bal. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gökler geeft een hoge lob. Bachura kopt de bal weg. Daar is Lizardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schino schiet op doel. Zamieniecki bokst de bal weg. Illenseer rent richting de bal. Illenseer draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki bokst de bal weg.

88e minuut.
Schino heeft problemen om de bal te vangen. Schino passt de bal met de wreef. Illenseer rent richting de bal. Illenseer haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 7:0

89e minuut.
Daar is Jaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illenseer rent richting de bal. Illenseer passt de bal zonder na te denken. Schino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schino haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 18%, TJ Kladzany 82%.
Iskra Horné Orešany - TJ Kladzany 7:0