Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-07 18:08
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: sus fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Alsóerdősor Fc Fenrir AE
Normal Tactiek Roar2
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Sebes heeft problemen om de bal te vangen. Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal in één keer door. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Demjén met een harde bal richting middenveld. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis met een sublieme pass. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:1

5e minuut.
Vranić passt de bal zonder na te denken. Aguilera rent richting de bal. Geri begaat een overtreding. Geri krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dutra passt de bal in één keer door. Fogel geeft een hoge lob. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Groszmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:2

18e minuut.
Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics onderschept slim de pass. Korpics speelt de bal door. Klungelig pakt Vranić de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:3

22e minuut.
Fogel rent richting de bal. Fogel geeft de bal voor. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dutra met een snelle inworp. Sybis geeft een lange en hoge pass. Aguilera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Utomo heeft problemen om de bal te vangen. Fogel is nu in balbezit. Fogel passt de bal met de wreef. Vranić is nu in balbezit. Vranić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sebes controleert de bal met de borst. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal met de wreef. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sybis kopt de bal weg. Daar is Vranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić verovert de bal door een tackle van achteren. Vranić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fogel kopt de bal weg. Daar is Sebes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranić rent richting de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Groszmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alsóerdősor Fc 68%, Fenrir AE 32%.
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:4

46e minuut.
Vranić speelt de bal door. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Megyesi. Megyesi krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Vranić kopt de bal weg. Sybis rent richting de bal. Sybis geeft de bal voor. Vranić kan de bal niet met de borst controleren. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Korpics is nu in balbezit. Sybis is nu in balbezit. Sybis passt de bal met de wreef. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sebes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Riihimäki de bal onder controle te krijgen. Hetényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hetényi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Geri rent richting de bal. Fogel onderschept slim de pass. Fogel speelt de bal door. Vranić rent richting de bal. Vranić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Groszmann trapt de bal weg van het doel. Fogel kopt de bal weg. Vranić is nu in balbezit. Vranić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vranić is nu in balbezit. Vranić speelt de bal door. Geri rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dutra met een snelle inworp. Klungelig pakt Sybis de bal. Sybis geeft een lange en hoge pass. Paal!

71e minuut.
Vranić haalt uit met een fantastische trap. Demjén kopt de bal weg. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra geeft de bal voor. Vranić is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Sybis is nu in balbezit. Sybis draait met de bal, schiet en ... Daar is Fenyvesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra rent richting de bal. Dutra schiet op doel. Groszmann bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korpics probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri met een sublieme pass. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Groszmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:5

83e minuut.
Fogel verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel heeft problemen om de bal te vangen. Fogel met een sublieme pass. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Groszmann trapt de bal weg van het doel. Fogel is nu in balbezit. Fogel probeert naar een medespeler te passen. Vranić rent richting de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groszmann probeert naar een medespeler te passen. Sybis geeft de bal voor. Dutra rent richting de bal. Dutra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Groszmann trapt de bal weg. Klungelig pakt Hetényi de bal. Korpics geeft de bal voor. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alsóerdősor Fc 77%, Fenrir AE 23%.
Alsóerdősor Fc - Fenrir AE 0:5