Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
37gumball Sheriff Tiraspol
352 Tactiek ,
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 14.2
solid Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Goreffi is nu in balbezit. Goreffi speelt de bal door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
ceratto geeft een hoge lob. Lendvai rent richting de bal. Młotkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Młotkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Młotkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier geeft een hoge lob. Lepuga heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Lendvai kopt de bal weg. Fossé bereikt de bal nog maar net als eerste. Császi verovert de bal door een tackle van achteren. Császi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Battista met een sublieme pass. Dürmeier rent richting de bal. Krzyżan is nu in balbezit. Dürmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dürmeier geeft een lange en hoge pass. Gubán bokst de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Goreffi speelt de bal door. Dürmeier rent richting de bal. Lepuga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dürmeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goreffi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 1:0

29e minuut.
Goreffi passt de bal in één keer door. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Karaszewski schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 2:0

33e minuut.
Goreffi rent richting de bal. Goreffi geeft een hoge lob. Etulain heeft problemen om de bal te vangen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alteni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Battista geeft de bal voor. Lousada rent richting de bal. Lousada probeert naar een medespeler te passen. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 25%, Sheriff Tiraspol 75%.
37gumball - Sheriff Tiraspol 2:0

47e minuut.
Lousada met een snelle inworp. ceratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski geeft een lange en hoge pass. Dürmeier springt en kopt de bal. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Fossé kopt de bal weg. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier controleert de bal met de borst. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Goreffi rent richting de bal. Goreffi passt de bal zonder na te denken. Dürmeier is nu in balbezit. Dürmeier draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 3:0

66e minuut.
Lepuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lepuga speelt de bal door. Goreffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goreffi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dürmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
37gumball - Sheriff Tiraspol 4:0

71e minuut.
Gubán trapt de bal weg van het doel. Lendvai kopt de bal weg. Battista geeft een hoge lob. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lousada met de inworp. ceratto rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski geeft een lange en hoge pass. Etulain heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
ceratto is nu in balbezit. ceratto geeft de bal voor. Császi kopt de bal weg. Dürmeier rent richting de bal. Dürmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 37gumball 19%, Sheriff Tiraspol 81%.
37gumball - Sheriff Tiraspol 4:0