Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Craiova59 FC Bastion Timisoara
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten adequate
hopeless Passen weak
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Boloboc met een snelle inworp. Bilski is nu in balbezit. Bilski geeft een hoge lob. Grondin rent richting de bal. Grondin schiet op doel. Chivu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Boloboc is nu in balbezit. Boloboc passt de bal in één keer door. Zub probeert naar een medespeler te passen. Grondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:1

29e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft een hoge lob. Boloboc kopt de bal weg. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Serpi rent richting de bal. Serpi geeft de bal voor. Hotoleanu kopt de bal weg. Grondin is nu in balbezit. Grondin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Craiova59 67%, FC Bastion Timisoara 33%.
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:1

64e minuut.
Hotoleanu onderschept slim de pass. Zub is nu in balbezit. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu draait met de bal, schiet en ... Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:2

65e minuut.
Câmpeanu speelt de bal door. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dumitriu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savu met de inworp. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft de bal voor. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:3

88e minuut.
Baliţiu geeft de bal voor. Moşneguţu is nu in balbezit. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub haalt uit met een fantastische trap. Chivu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Craiova59 68%, FC Bastion Timisoara 32%.
FC Craiova59 - FC Bastion Timisoara 0:4