Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK Ronya
433 Tactiek Saruhan
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 36.6
very good Schieten solid
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Etken geeft de bal voor. Tektan is nu in balbezit. Ovedenie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ovedenie krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Toynak is nu in balbezit. Tektan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toynak. Toynak krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Ovedenie met een snelle inworp. Coşkun is nu in balbezit. Morillas onderschept slim de pass. Morillas draait met de bal, schiet en ... Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Maggi is nu in balbezit. Morillas verovert de bal door een tackle van achteren. Morillas probeert naar een medespeler te passen. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Wagemakers is nu in balbezit. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen geeft een lange en hoge pass. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
do Amapá kopt de bal weg. Maggi is nu in balbezit. Maggi geeft de bal voor. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jakobia is nu in balbezit. Jakobia passt de bal met de wreef. Oltean is nu in balbezit. Oltean schiet op doel. Falcioni onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 0:1

38e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen probeert naar een medespeler te passen. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Gschwobat bokst de bal weg.

39e minuut.
Ovedenie met een snelle inworp. Morillas rent richting de bal. do Amapá begaat een overtreding. do Amapá krijgt een gele kaart. Morillas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morillas met een snel genomen vrije trap. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Grube schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wagemakers kopt de bal weg. Oltean probeert de bal aan de voet te houden. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean onderschept slim de pass. Oltean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lugano met een harde bal richting middenveld. Ovedenie kopt de bal weg. do Amapá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillas geeft een lange en hoge pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Gschwobat bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arzu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 47%, Ronya 53%.
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 0:1

46e minuut.
Morillas is nu in balbezit. Morillas probeert naar een medespeler te passen. Grube rent richting de bal. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 1:1

59e minuut.
Coşkun probeert de bal aan de voet te houden. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Maggi de bal. Morillas onderschept slim de pass. Grube rent richting de bal. Morillas is nu in balbezit. Morillas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oğuztürk geeft de bal voor. Grube rent richting de bal. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillas draait met de bal, schiet en ... Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 2:1

74e minuut.
Meşe geeft een hoge lob. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube is nu in balbezit. Morillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk met een sublieme pass. Daar is Etken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillas met een sublieme pass. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Oğuztürk onderschept slim de pass. Oğuztürk geeft een hoge lob. Grube kopt de bal weg. Daar is Morillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Meşe passt de bal zonder na te denken. Kucab is nu in balbezit. Grube onderschept slim de pass. Grube draait met de bal, schiet en ... Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 3:1

87e minuut.
Coşkun is nu in balbezit. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ortéga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oğuztürk. Ortéga raakt geblesseerd tijdens het duel. Maggi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oltean is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 51%, Ronya 49%.
SAHİL GÜVENLİK - Ronya 3:1