Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima mcmett
Fv+3 Tactiek yeni
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
41.5 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


14e minuut.
Siewielec verovert de bal door een tackle van achteren. Siewielec geeft de bal voor. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak draait met de bal, schiet en ... Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tobí onderschept slim de pass. Tobí geeft een lange en hoge pass. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński haalt uit met een fantastische trap. Maleńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - mcmett 0:1

20e minuut.
Ayada met de inworp. Virtejaru geeft een hoge lob. Tobí is nu in balbezit. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Łokietek met een snelle inworp. Lombano met een sublieme pass. Jepihhin speelt de bal door. Łokietek heeft problemen om de bal te vangen. Łokietek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobí. Wnęk raakt geblesseerd tijdens het duel. Virtejaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Boudin bokst de bal weg.

29e minuut.
Buga rent richting de bal. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru probeert naar een medespeler te passen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - mcmett 1:1

34e minuut.
Zumzubra passt de bal met de wreef. Siewielec rent richting de bal. Ayada probeert naar een medespeler te passen. Uzak rent richting de bal. Uzak haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski geeft de bal voor. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - mcmett 2:1

41e minuut.
Łokietek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczypkowski is nu in balbezit. Koryciński verovert de bal door een tackle van achteren. Koryciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - mcmett 2:2

42e minuut.
Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wnęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 34%, mcmett 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aysima - mcmett 2:2

47e minuut.
Siemieniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada geeft een lange en hoge pass. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru geeft de bal voor. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pistayev verovert de bal door een tackle van achteren. Pistayev geeft een lange en hoge pass. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński schiet op doel. Maleńczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - mcmett 2:3

59e minuut.
Wawrzyniak onderschept slim de pass. Ayada verovert de bal door een tackle van achteren. Ayada speelt de bal door. Bugajski rent richting de bal. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - mcmett 3:3

61e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Siemieniec passt de bal met de wreef. Ayada probeert naar een medespeler te passen. Uzak is nu in balbezit. Uzak draait met de bal, schiet en ... Boudin bokst de bal weg. Daar is Bugajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ayada onderschept slim de pass. Ayada geeft de bal voor. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Klungelig pakt Szczypkowski de bal. Szczypkowski met een sublieme pass. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński draait met de bal, schiet en ... Maleńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - mcmett 3:4

69e minuut.
Certowicz speelt de bal door. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koryciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lombano neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru passt de bal met de wreef. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aysima - mcmett 4:4

84e minuut.
Lombano passt de bal in één keer door. Jepihhin heeft problemen om de bal te vangen. Jepihhin met een sublieme pass. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak passt de bal met de wreef. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayada verovert de bal door een tackle van achteren. Ayada geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 41%, mcmett 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aysima - mcmett 4:4