Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karye-i Gevreklerspor Alburnus Tarichi FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tanınmaz speelt de bal door. Tokatçı speelt de bal door. Pamuk is nu in balbezit. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karye-i Gevreklerspor - Alburnus Tarichi FC 1:0

16e minuut.
Tüptürk met een sublieme pass. Almaz rent richting de bal. Akasya begaat een overtreding. Akasya krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pamuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuk geeft de bal voor. Almaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Almaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karye-i Gevreklerspor - Alburnus Tarichi FC 1:1

31e minuut.
Akasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya geeft een hoge lob. Pamuk rent richting de bal. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tanınmaz rent richting de bal. Adlı verovert de bal door een tackle van achteren. Adlı geeft de bal voor. Akasya heeft problemen om de bal te vangen. Balak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hilalsoy neemt de hoekschop. Adlı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tokaç kopt de bal weg. Damatlık kan de bal niet met de borst controleren. Güreş rent richting de bal. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karye-i Gevreklerspor - Alburnus Tarichi FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karye-i Gevreklerspor 53%, Alburnus Tarichi FC 47%.
Karye-i Gevreklerspor - Alburnus Tarichi FC 2:1

58e minuut.
Seyyah met een sublieme pass. Daar is Tanınmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirören bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirören schiet op doel. Uluer kopt de bal weg. Güleray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balak kan de bal niet met de borst controleren. Güleray met een sublieme pass. Tokatçı kopt de bal weg. Almaz is nu in balbezit. Almaz schiet op doel. Güleray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hilalsoy zal de hoekschop nemen. Güleray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Tüptürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akasya rent richting de bal. Balak verovert de bal door een tackle van achteren. Balak haalt uit met een fantastische trap. Güleray bokst de bal weg.

76e minuut.
Tüptürk speelt de bal door. Tokaç is nu in balbezit. Tokaç passt de bal in één keer door. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... İlkkurşun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karye-i Gevreklerspor 60%, Alburnus Tarichi FC 40%.
Karye-i Gevreklerspor - Alburnus Tarichi FC 2:1