Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Douala CHRISC
campeonnes Tactiek SHINE
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Focher probeert naar een medespeler te passen. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel speelt de bal door. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua probeert naar een medespeler te passen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 1:0

7e minuut.
M`Beh probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh met een sublieme pass. Tchimtchoua met een sublieme pass. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mosinzon geeft een lange en hoge pass. Gareis is nu in balbezit. Met opzet legt N`Djitap zijn tegenspeler op de grond. N`Djitap krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Forryan de bal. Soldevila rent richting de bal. Forryan rent richting de bal. Forryan haalt uit met een fantastische trap. Yolçuyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Douala - CHRISC 1:1

17e minuut.
Sirmen met een sublieme pass. Iordanov rent richting de bal. Soldevila onderschept slim de pass. Soldevila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 1:2

30e minuut.
Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua passt de bal met de wreef. M`Beh bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. Wyness werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Douala - CHRISC 2:2

34e minuut.
Klungelig pakt M`Beh de bal. M`Beh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vagneras de bal. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Vagneras geeft een lange en hoge pass. N`Djitap is nu in balbezit. Sirmen begaat een overtreding. Sirmen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 38%, CHRISC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Douala - CHRISC 2:2

46e minuut.
Hayatou komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nwawel is nu in balbezit. Vagneras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwawel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. N`Jankouo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Focher probeert de bal met de borst te controleren. M`Beh rent richting de bal. M`Beh haalt uit met een fantastische trap. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 3:2

51e minuut.
Hayatou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayatou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mosinzon de bal. M`Beh rent richting de bal. M`Beh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Chloccarelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nwawel raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwawel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wyness werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 4:2

56e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Timba de bal. Timba probeert naar een medespeler te passen. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel passt de bal met de wreef. Wyness bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
M`Beh is nu in balbezit. M`Beh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nwawel de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Wyness maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 5:2

71e minuut.
Vagneras is nu in balbezit. Tchimtchoua verovert de bal door een tackle van achteren. Tchimtchoua geeft de bal voor. Daar is M`Beh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Beh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 6:2

73e minuut.
Hayatou met een sublieme pass. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh passt de bal zonder na te denken. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vagneras passt de bal zonder na te denken. N`Jankouo geeft een hoge lob. Tchimtchoua speelt de bal door. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh schiet op doel. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
M`Beh heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh kopt de bal weg. Chloccarelli is nu in balbezit. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosinzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Forryan kopt de bal weg. Hayatou is nu in balbezit. Hayatou passt de bal met de wreef. Mosinzon heeft problemen om de bal te vangen. M`Beh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
N`Jankouo onderschept slim de pass. N`Jankouo passt de bal zonder na te denken. M`Beh is nu in balbezit. M`Beh draait met de bal, schiet en ... Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Douala - CHRISC 7:2

90e minuut.
M`Beh verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beh geeft een lange en hoge pass. Vagneras is nu in balbezit. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Douala 19%, CHRISC 81%.
FC Douala - CHRISC 7:2