Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reich F.C. Super Deportivo Balboa
Internacional Tactiek SSJG 2 BLUE
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Blades rent richting de bal. Blades geeft een hoge lob. Owens is nu in balbezit. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas schiet op doel. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bitāns onderschept slim de pass. Bitāns geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Buitrago de bal. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zimmer is nu in balbezit. Nanu met een sublieme pass. Smoktunowicz speelt de bal door. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Wanggai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmer speelt de bal door. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Wanggai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:0

19e minuut.
Gordón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Davis de bal onder controle te krijgen. Pallas rent richting de bal. Pallas schiet op doel. Alexe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Owens de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buitrago. Owens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz met een snel genomen vrije trap. Gordón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Davis probeert naar een medespeler te passen. Nanu rent richting de bal. Nanu geeft de bal voor. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap. Alexe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pallas rent richting de bal. Pallas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:1

34e minuut.
Huizingh geeft een hoge lob. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpusa krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nanu rent richting de bal. Nanu passt de bal met de wreef. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens haalt uit met een fantastische trap. Alexe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:2

40e minuut.
Pallas rent richting de bal. Pallas geeft een lange en hoge pass. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... Alexe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:3

43e minuut.
Căpusa met een sublieme pass. Krzymiński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zimmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzymiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Mariátegui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 59%, Super Deportivo Balboa 41%.
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:3

47e minuut.
Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Nanu rent richting de bal. Nanu probeert naar een medespeler te passen. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui geeft een lange en hoge pass. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Pallas draait met de bal, schiet en ... Alexe bokst de bal weg.

52e minuut.
Owens kan de bal niet met de borst controleren. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Owens zijn tegenspeler op de grond. Owens is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Inworp. Ugarriza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Huizingh verovert de bal door een tackle van achteren. Huizingh probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cruz de bal onder controle te krijgen. del Águila rent richting de bal. del Águila geeft een lange en hoge pass. Wanggai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Singh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reich F.C. 53%, Super Deportivo Balboa 47%.
Reich F.C. - Super Deportivo Balboa 1:3