Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-07 17:53
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Pyramids Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
alahy real United Cairo
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 30.7
average Schieten average
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Abdul-Wahid rent richting de bal. Karam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Wahid draait met de bal, schiet en ... Hasheem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alahy real - United Cairo 0:1

15e minuut.
Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr passt de bal in één keer door. Karam is nu in balbezit. Abdul-Wahid onderschept slim de pass. Abdul-Wahid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alahy real - United Cairo 0:2

24e minuut.
Wafiyy geeft een lange en hoge pass. Pasquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Lung de bal. Gahli is nu in balbezit. Gahli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hilel bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Tabei rent richting de bal. El-Tabei geeft een hoge lob. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abu Greisha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Baky onderschept slim de pass. Abd El-Baky geeft een lange en hoge pass. Madarász is nu in balbezit. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zaid passt de bal in één keer door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet geeft een lange en hoge pass. El-Tabei rent richting de bal. El-Tabei geeft een lange en hoge pass. Hasheem bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Abu Greisha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Baky bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Greisha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu Greisha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alahy real 55%, United Cairo 45%.
alahy real - United Cairo 0:2

50e minuut.
El-Namlah rent richting de bal. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász speelt de bal door. Klungelig pakt Abdul-Wahid de bal. Abdul-Wahid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mareen rent richting de bal. Sharif verovert de bal door een tackle van achteren. Sharif met een sublieme pass. Abdul-Wahid is nu in balbezit. Abdul-Wahid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Karam onderschept slim de pass. Madarász rent richting de bal. Madarász passt de bal zonder na te denken. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Namlah de bal onder controle te krijgen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Baky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zaid kan niet meer verder spelen. Gahli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Abu Greisha speelt de bal door. Wafiyy rent richting de bal. Nasr maakt een afschuwelijke overtreding. Nasr is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Greisha begaat een overtreding. Madarász is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lung met een snel genomen vrije trap. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
El-Tabei met een snelle inworp. Madarász geeft een lange en hoge pass. Moussa kopt de bal weg. Abdul-Wahid is nu in balbezit. Abdul-Wahid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alahy real - United Cairo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alahy real 49%, United Cairo 51%.
alahy real - United Cairo 0:3