Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delicias.F.C ADEREL Lourdes
alfa y omega Tactiek ADEREL 2020
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 60.1
adequate Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Martín Hernández is nu in balbezit. Padilla onderschept slim de pass. Saca onderschept slim de pass. Saca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:1

2e minuut.
Armand geeft de bal voor. Naujack kopt de bal weg. Zejnati probeert naar een medespeler te passen. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap. Petrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Presas kopt de bal weg. Munteanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menicucci. Menicucci krijgt een gele kaart. Munteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintijn met een snel genomen vrije trap. Naujack krijgt zijn hoofd ertegen. Said bokst de bal weg.

14e minuut.
Martín Hernández passt de bal met de wreef. Saca is nu in balbezit. Tarrodi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saca schiet op doel. Petrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Barrientos passt de bal zonder na te denken. Martín Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaopeng begaat een overtreding. Martín Hernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zejnati komt bij de bal en schiet. Paal! Petrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zejnati controleert de bal met de borst. Presas is nu in balbezit. Quintijn met een sublieme pass. Naujack is nu in balbezit. Naujack haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Martín Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintijn. Martín Hernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zejnati met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tuấn Anh de bal. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Croz de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... Petrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:2

32e minuut.
Croz kopt de bal weg. Daar is Quintijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap. Tarrodi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:3

33e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal in één keer door. Martín Hernández met een sublieme pass. Saca is nu in balbezit. Saca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Quintijn geeft een lange en hoge pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munteanu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Naujack bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes passt de bal met de wreef. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Szubierajski heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Petrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 62%, ADEREL Lourdes 38%.
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:4

52e minuut.
Zejnati verovert de bal door een tackle van achteren. Zejnati geeft een lange en hoge pass. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel. Petrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín Hernández geeft een hoge lob. Saca maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:6

71e minuut.
Martín Hernández met een sublieme pass. Xiaopeng geeft een lange en hoge pass. Cervantes speelt de bal door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Petrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Croz kopt de bal weg. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu schiet op doel. Said bokst de bal weg.

87e minuut.
Vlada onderschept slim de pass. Vlada geeft een lange en hoge pass. Padilla rent richting de bal. Saca onderschept slim de pass. Saca schiet op doel. Petrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 69%, ADEREL Lourdes 31%.
Delicias.F.C - ADEREL Lourdes 0:6