Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociacion Sporting Managua FC Aguilas Espineñas FC
win Tactiek Victoria
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pospěch rent richting de bal. Gust verovert de bal door een tackle van achteren. Gust draait met de bal, schiet en ... İlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kryvosheenko is nu in balbezit. Kryvosheenko geeft een lange en hoge pass. Marais kopt de bal weg. Gust rent richting de bal. Gust draait met de bal, schiet en ... İlet bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Yakıcı de bal. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı onderschept slim de pass. Yakıcı draait met de bal, schiet en ... Kemerci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 1:0

31e minuut.
Catinca kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihnea de bal. Gust begaat een overtreding. Gust krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mas met de inworp. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Garić ... Strafschop! Garić krijgt een gele kaart. Astudillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Marais zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Schettini met een sublieme pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea geeft een hoge lob. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marais onderschept slim de pass. Marais met een sublieme pass. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel. İlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociacion Sporting Managua FC 67%, Aguilas Espineñas FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 1:1

47e minuut.
Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski geeft een lange en hoge pass. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo draait met de bal, schiet en ... İlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 1:2

51e minuut.
Inworp. Schettini met de inworp. Mihnea controleert de bal met de borst. Gust rent richting de bal. Gust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Schettini verovert de bal door een tackle van achteren. Schettini geeft een hoge lob. Daar is Siri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński geeft een hoge lob. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga haalt uit met een fantastische trap. Kemerci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 2:2

66e minuut.
Siri kopt de bal weg. Astudillo is nu in balbezit. Speth rent richting de bal. Speth draait met de bal, schiet en ... İlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gust is nu in balbezit. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gust de bal. Gust haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Osiatyński passt de bal in één keer door. Ria bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mas zijn tegenspeler op de grond. Mas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marais met een snelle inworp. Pospěch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gust onderschept slim de pass. Gust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociacion Sporting Managua FC 56%, Aguilas Espineñas FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asociacion Sporting Managua FC - Aguilas Espineñas FC 2:2