Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC+Inter CHROBRY_1946
underberg Tactiek S-Fl-L
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
29.1 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Abächerli geeft een hoge lob. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft een lange en hoge pass. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Gehrig heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Meistermacher speelt de bal door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli passt de bal in één keer door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Inworp. Fahrni met de inworp. Bach rent richting de bal. Bach geeft een lange en hoge pass. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:1

10e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:2

12e minuut.
Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz speelt de bal door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:3

15e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Henchoz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Abächerli geeft een hoge lob. Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:4

17e minuut.
Klein rent richting de bal. Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Bach is nu in balbezit. Paal!

43e minuut.
Fahrni passt de bal met de wreef. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz geeft een hoge lob. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 83%, CHROBRY_1946 17%.
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:4

52e minuut.
Yang geeft een hoge lob. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni passt de bal in één keer door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Gilardi bokst de bal weg.

54e minuut.
Turkyilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordera onderschept slim de pass. Cordera geeft de bal voor. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fahrni geeft een hoge lob. Gabenthuler heeft problemen om de bal te vangen. Bach met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:5

60e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Bach kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Gilardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:6

67e minuut.
Henchoz rent richting de bal. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli speelt de bal door. Bierli is nu in balbezit. Bierli geeft een hoge lob. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilardi bokst de bal weg. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:7

75e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabenthuler is nu in balbezit. Abächerli verovert de bal door een tackle van achteren. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:8

76e minuut.
Herzig maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz geeft een hoge lob. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Gilardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC+Inter 81%, CHROBRY_1946 19%.
FC+Inter - CHROBRY_1946 0:8