Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALCIMAN FC croz04
Normal Tactiek 2.1
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Ferigo geeft een hoge lob. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea geeft een hoge lob. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ganea kopt de bal weg. Holstein speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:1

10e minuut.
Holstein met een snelle inworp. Kirsten is nu in balbezit. Kirsten geeft een hoge lob. Moreno springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:2

12e minuut.
Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:3

13e minuut.
Daar is Gascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Vitković geeft een hoge lob. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... Ávila bokst de bal weg.

17e minuut.
Ávila speelt de bal door. Ganea rent richting de bal. Ganea passt de bal zonder na te denken. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:4

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holstein met een snelle inworp. Kirsten geeft een hoge lob. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:5

26e minuut.
Holstein passt de bal zonder na te denken. Pasek heeft problemen om de bal te vangen. Pasek met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:6

28e minuut.
Kirsten passt de bal in één keer door. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea geeft een hoge lob. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganea geeft een lange en hoge pass. Pasek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:7

31e minuut.
Holstein met een snelle inworp. Kirsten rent richting de bal. Kirsten geeft een lange en hoge pass. Moreno probeert de bal aan de voet te houden. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Holstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsten speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gascón rent richting de bal. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten met een sublieme pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:8

41e minuut.
Kirsten verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsten probeert naar een medespeler te passen. Pasek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano geeft een hoge lob. Pasek met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 83%, croz04 17%.
ALCIMAN FC - croz04 0:8

53e minuut.
Ganea is nu in balbezit. Ganea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solano de bal. Pasek rent richting de bal. Pasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:9

55e minuut.
Kirsten geeft een lange en hoge pass. Dolguetta kopt de bal weg. Ganea speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ferigo kopt de bal weg. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:10

61e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Kirsten probeert naar een medespeler te passen. Pasek speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:11

64e minuut.
Manrique probeert naar een medespeler te passen. Ganea rent richting de bal. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pasek is nu in balbezit. Pasek geeft een hoge lob. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Holstein verovert de bal door een tackle van achteren. Holstein speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:12

83e minuut.
Durán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manrique is nu in balbezit. Manrique probeert naar een medespeler te passen. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:13

85e minuut.
Ganea passt de bal met de wreef. Pasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Pasek onderschept slim de pass. Pasek schiet op doel. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kirsten passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valente de bal. Ganea met een sublieme pass. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALCIMAN FC - croz04 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALCIMAN FC 91%, croz04 9%.
ALCIMAN FC - croz04 0:14