Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToTVN Xóm8--Hùng Tiến
bbbb Tactiek 5-3-2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodlo is nu in balbezit. Lobsinger verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:1

7e minuut.
Crăciunescu heeft problemen om de bal te vangen. Lobsinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger passt de bal in één keer door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Lopès bokst de bal weg. Gozer heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gozer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gozer kan niet meer verder spelen. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen. Lobsinger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trường Sơn speelt de bal door. Lobsinger probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buscan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Novakovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo geeft een lange en hoge pass. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Quốc Tùng geeft de bal voor. Vĩnh Hưng kopt de bal weg. Klungelig pakt Buscan de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buscan de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. Lopès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass. Głąbiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:2

21e minuut.
Bodlo rent richting de bal. Lobsinger onderschept slim de pass. Lobsinger probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:3

23e minuut.
Kryński geeft een lange en hoge pass. Crăciunescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Trường Sơn de bal. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Lopès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Brockhauser speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft een lange en hoge pass. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Novakovský met een sublieme pass. Milaković met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Daar is Głąbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crăciunescu passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński passt de bal zonder na te denken. Lobsinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:4

42e minuut.
Lobsinger met een sublieme pass. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng geeft een hoge lob. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwieciński speelt de bal door. Vĩnh Hưng kan de bal niet met de borst controleren. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 81%, Xóm8--Hùng Tiến 19%.
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:4

48e minuut.
Belan met een sublieme pass. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng met een sublieme pass. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Lopès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobsinger met de inworp. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo geeft een lange en hoge pass. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Novakovský de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Milaković is nu in balbezit. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Lopès bokst de bal weg.

51e minuut.
Bodlo heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft een hoge lob. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kwieciński trapt de bal weg van het doel. Ricardo kopt de bal weg. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Lopès met een sublieme pass. Ricardo kopt de bal weg. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Lopès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bodlo speelt de bal door. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu passt de bal zonder na te denken. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lopès trapt de bal weg. Crăciunescu kopt de bal weg. Trường Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Głąbiński passt de bal zonder na te denken. Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger probeert naar een medespeler te passen. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Lopès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Büyükel kopt de bal weg. Ricardo geeft de bal voor. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Lopès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:6

71e minuut.
Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger passt de bal met de wreef. Głąbiński rent richting de bal. Klungelig pakt Lobsinger de bal. Lobsinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:7

72e minuut.
Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng passt de bal in één keer door. Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lopès trapt de bal weg van het doel. Crăciunescu kopt de bal weg. Kancia probeert de bal met de borst te controleren. Vĩnh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Głąbiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buscan. Głąbiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ricardo wilt de vrije trap nemen. Kwieciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia met een sublieme pass. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:8

76e minuut.
Belan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Lopès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bodlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu onderschept slim de pass. Crăciunescu speelt de bal door. Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lobsinger geeft een lange en hoge pass. Trường Sơn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. Lopès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:9

90e minuut.
Bodlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu onderschept slim de pass. Crăciunescu geeft een hoge lob. Głąbiński controleert de bal met de borst. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Lopès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToTVN 79%, Xóm8--Hùng Tiến 21%.
ToTVN - Xóm8--Hùng Tiến 0:9