Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-06 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Locura Xeneize Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Locura Xeneize Deportivo Bellota
ser.villano Tactiek Bellota
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
25.3 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Burnet verovert de bal door een tackle van achteren. Laere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Burnet met een snel genomen vrije trap. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz geeft de bal voor. Burnet probeert de bal met de borst te controleren. Lourenco is nu in balbezit. Lourenco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano met een sublieme pass. Vondrejc bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky rent richting de bal. Brisky draait met de bal, schiet en ... Saka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnesio verovert de bal door een tackle van achteren. Magnesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:1

19e minuut.
Vondrejc heeft problemen om de bal te vangen. Magnesio rent richting de bal. Magnesio passt de bal met de wreef. Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano haalt uit met een fantastische trap. Saka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle met een sublieme pass. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano draait met de bal, schiet en ... Saka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 59%, Deportivo Bellota 41%.
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:2

46e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Baylon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylon geeft de bal voor. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scarangella de bal. Vondrejc rent richting de bal. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:3

54e minuut.
Baylon probeert naar een medespeler te passen. Magnesio rent richting de bal. Magnesio passt de bal met de wreef. Vondrejc is nu in balbezit. Vondrejc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:4

56e minuut.
Massa rent richting de bal. Massa geeft een hoge lob. Magnesio kopt de bal weg. Vondrejc rent richting de bal. Vondrejc draait met de bal, schiet en ... Saka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:5

57e minuut.
Laere verovert de bal door een tackle van achteren. Bone verovert de bal door een tackle van achteren. Bone geeft de bal voor. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano haalt uit met een fantastische trap. Saka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bone rent richting de bal. Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky passt de bal in één keer door. Cacciavillano heeft problemen om de bal te vangen. Cacciavillano schiet op doel. Saka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cacciavillano stond buitenspel. Polewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baylon geeft de bal voor. Vondrejc rent richting de bal. Vondrejc draait met de bal, schiet en ... Saka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:6

81e minuut.
van den Brom is nu in balbezit. Brisky onderschept slim de pass. Brisky speelt de bal door. Baylon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baylon draait met de bal, schiet en ... Saka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locura Xeneize 60%, Deportivo Bellota 40%.
Locura Xeneize - Deportivo Bellota 0:6