Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-13 13:28
  • Bekerwedstrijd: Hong Kong Cup
  • Stadion: JNFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
JNFC Ladies
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hok Yuen speelt de bal door. Daar is Sze Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Hon speelt de bal door. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - Ladies 0:1

14e minuut.
Cheuk Cheung kopt de bal weg. Ka Wai is nu in balbezit. Chi Fan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ka Wai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Man Fai rent richting de bal. Camacho onderschept slim de pass. Camacho geeft een lange en hoge pass. Baillie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sze Hon passt de bal zonder na te denken. Hon Hing rent richting de bal. Hon Hing speelt de bal door. Sze Hon is nu in balbezit. Sze Hon haalt uit met een fantastische trap. Alex bokst de bal weg.

42e minuut.
Cheuk Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Cheung geeft een hoge lob. Inworp. Chi Fan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - Ladies 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JNFC 56%, Ladies 44%.
JNFC - Ladies 0:2

55e minuut.
Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Hon Hing is nu in balbezit. King Wah geeft een lange en hoge pass. Gibbs rent richting de bal. Gibbs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
King Wah is nu in balbezit. King Wah geeft een hoge lob. Chi Fan kopt de bal weg. Baillie is nu in balbezit. Baillie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kai Chung met een sublieme pass. Baillie rent richting de bal. Siu Kei verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho is nu in balbezit. Camacho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kai Chung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muir met een snelle inworp. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baillie is nu in balbezit. Baillie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JNFC - Ladies 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JNFC 68%, Ladies 32%.
JNFC - Ladies 0:3