Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-13 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zitem FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Zitem FC black eagles1
352 Tactiek black
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 41.2
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen solid


8e minuut.
Oană kopt de bal weg. Ferrone heeft problemen om de bal te vangen. Ferrone speelt de bal door. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Kruuser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - black eagles1 0:1

14e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Leva onderschept slim de pass. Leva geeft een hoge lob. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kruuser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ferrone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

37e minuut.
Kotewecki met een sublieme pass. Alminde is nu in balbezit. Alminde passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Alminde onderschept slim de pass. Alminde speelt de bal door. Sağlam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov onderschept slim de pass. Chilov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Luca kopt de bal weg. Couperus is nu in balbezit. Couperus speelt de bal door. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Kruuser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 60%, black eagles1 40%.
Zitem FC - black eagles1 0:1

57e minuut.
Ceviz met een sublieme pass. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlam bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus onderschept slim de pass. Couperus haalt uit met een fantastische trap. Kruuser bokst de bal weg. Naranjo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - black eagles1 0:2

60e minuut.
Inworp. Yıldıran komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Luca geeft de bal voor. Daar is Olsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... Kruuser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - black eagles1 0:3

63e minuut.
Olsen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotewecki de bal. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - black eagles1 1:3

72e minuut.
Alminde kan de bal niet met de borst controleren. Naranjo is nu in balbezit. Met opzet legt Alminde zijn tegenspeler op de grond. Alminde krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçü is nu in balbezit. Sütçü geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Couperus probeert naar een medespeler te passen. Naranjo rent richting de bal. Alminde onderschept slim de pass. Alminde schiet op doel. Kruuser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 65%, black eagles1 35%.
Zitem FC - black eagles1 1:3