Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-14 19:28
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: FC Bayern SB Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FC Bayern Sośnica-Brzeg FC Zawichost
4132 Tactiek jk-def
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
solid Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Montecolle passt de bal in één keer door. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov met een sublieme pass. Padalini rent richting de bal. Padalini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kempny rent richting de bal. Terzi verovert de bal door een tackle van achteren. Terzi probeert naar een medespeler te passen. Padalini rent richting de bal. Padalini schiet op doel. Verhulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Jurietti speelt de bal door. Montecolle probeert naar een medespeler te passen. Padalini is nu in balbezit. Padalini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 49%, FC Zawichost 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 0:0

51e minuut.
Stukis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kempny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Padalini haalt uit met een fantastische trap. Verhulst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Montecolle de bal. Montecolle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galikowski de bal. Galikowski draait met de bal, schiet en ... Terzi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Becla kopt de bal weg. Jurietti rent richting de bal. Jurietti geeft de bal voor. Padalini is nu in balbezit. Padalini haalt uit met een fantastische trap. Verhulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vercelli heeft problemen om de bal te vangen. Terzi rent richting de bal. Terzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 2:0

70e minuut.
Klungelig pakt Dimitrov de bal. Dimitrov geeft een hoge lob. Terzi is nu in balbezit. Terzi draait met de bal, schiet en ... Verhulst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 3:0

72e minuut.
Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stukis probeert naar een medespeler te passen. Galikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Padalini de bal. Padalini haalt uit met een fantastische trap. Verhulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemny komt het veld opgelopen. Hudysz komt het veld opgelopen. Kamionek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ciemny geeft de bal voor. Hudysz is nu in balbezit. Kempny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudysz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hudysz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 38%, FC Zawichost 62%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - FC Zawichost 4:0