Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Foodies
  • Stadion: FC Weenjoy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FC Weenjoy KAYSERİ DSİ
We Enjoy Tactic Tactiek klasik 4-4-2
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Atkın met een snelle inworp. Legati probeert naar een medespeler te passen. Korkut rent richting de bal. Travančić onderschept slim de pass. Travančić schiet op doel. Rüzgaroğlu bokst de bal weg.

25e minuut.
Zande rent richting de bal. Zande passt de bal met de wreef. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bordakiewicz schiet op doel. Kunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Visconde de Taunay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 0:1

27e minuut.
Misato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zande is nu in balbezit. Zande passt de bal zonder na te denken. Sobański rent richting de bal. Sobański haalt uit met een fantastische trap. Kunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 0:2

31e minuut.
Gawinek rent richting de bal. Legati onderschept slim de pass. Legati speelt de bal door. Travančić rent richting de bal. Travančić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zande kopt de bal weg. Sobański rent richting de bal. Sobański probeert naar een medespeler te passen. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sobański onderschept slim de pass. Sobański geeft een lange en hoge pass. Krog heeft problemen om de bal te vangen. Zande rent richting de bal. Zande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Prahov geeft een hoge lob. Pytlasiński probeert de bal aan de voet te houden. Pytlasiński geeft een hoge lob. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krog kopt de bal weg. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić probeert naar een medespeler te passen. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gawinek probeert de bal met de borst te controleren. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński passt de bal met de wreef. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński geeft de bal voor. Travančić heeft problemen om de bal te vangen. Travančić schiet op doel. Çetin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Travančić neemt de hoekschop. Jonatowski rent richting de bal. Çetin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jonatowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Travančić neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 57%, KAYSERİ DSİ 43%.
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:2

53e minuut.
Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński passt de bal zonder na te denken. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski schiet op doel. Prahov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Misato geeft een hoge lob. Visconde de Taunay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Legati bereikt de bal nog maar net als eerste. Legati passt de bal met de wreef. Atkın probeert naar een medespeler te passen. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić schiet op doel. Rüzgaroğlu bokst de bal weg. Inworp. Tričys komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Weise geeft een lange en hoge pass. Sobański rent richting de bal. Sobański passt de bal met de wreef. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Misato kopt de bal weg. Reimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobański probeert naar een medespeler te passen. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:3

86e minuut.
Tričys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobański onderschept slim de pass. Sobański probeert naar een medespeler te passen. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz schiet op doel. Kunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobański is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tričys passt de bal zonder na te denken. Jonatowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zande maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sobański is nu in balbezit. Sobański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:4

90e minuut.
Legati met een sublieme pass. Korkut speelt de bal door. Tričys rent richting de bal. Bordakiewicz onderschept slim de pass. Bordakiewicz schiet op doel. Kunia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 53%, KAYSERİ DSİ 47%.
FC Weenjoy - KAYSERİ DSİ 1:5