Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM Win
442 Tactiek Moja
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 24.8
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Aranyos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brain komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Krcho heeft problemen om de bal te vangen. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini geeft een lange en hoge pass. Krcho probeert de bal aan de voet te houden. Atabey springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Łuczko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Brain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabey is nu in balbezit. Atabey draait met de bal, schiet en ... Hanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 1:0

11e minuut.
Łuczko met een snelle inworp. Piqueras met een sublieme pass. Atabey rent richting de bal. Atabey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štoklasa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 2:0

16e minuut.
D`Agostini geeft de bal voor. Vituri kopt de bal weg. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain is nu in balbezit. Brain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vituri kopt de bal weg. Atabey is nu in balbezit. Brain probeert naar een medespeler te passen. Levino heeft problemen om de bal te vangen. Levino schiet op doel. Hanzo bokst de bal weg. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabey is nu in balbezit. Atabey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanzo trapt de bal weg van het doel. Vituri rent richting de bal. Vituri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
D`Agostini passt de bal in één keer door. Vituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vituri onderschept slim de pass. Vituri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atabey rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 3:0

26e minuut.
Vituri heeft problemen om de bal te vangen. Vituri passt de bal met de wreef. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey haalt uit met een fantastische trap. Hanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 4:0

34e minuut.
Levino is nu in balbezit. Levino passt de bal in één keer door. Atabey is nu in balbezit. Atabey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 5:0

38e minuut.
Inworp. Vituri met de inworp. Taerwe is nu in balbezit. Atabey onderschept slim de pass. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 19%, Win 81%.
MANOR TEAM - Win 6:0

52e minuut.
Gałęzewski onderschept slim de pass. Gałęzewski geeft een hoge lob. Vituri kopt de bal weg. Atabey rent richting de bal. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Hradský komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Taerwe passt de bal in één keer door. D`Agostini probeert naar een medespeler te passen. Atabey heeft problemen om de bal te vangen. Atabey schiet op doel. Hanzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 7:0

60e minuut.
Inworp. Brain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levino probeert naar een medespeler te passen. Atabey rent richting de bal. Atabey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 8:0

61e minuut.
Gałęzewski geeft de bal voor. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey verovert de bal door een tackle van achteren. Atabey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harbach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 9:0

62e minuut.
Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino geeft de bal voor. Vituri is nu in balbezit. Atabey is nu in balbezit. Atabey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Levino de bal onder controle te krijgen. Piqueras kopt de bal weg. Daar is Taerwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szubartowski rent richting de bal. Hradský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szubartowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pastorczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 9:1

68e minuut.
Gałęzewski geeft een hoge lob. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini met een sublieme pass. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brain verovert de bal door een tackle van achteren. Brain speelt de bal door. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 10:1

75e minuut.
Szubartowski passt de bal met de wreef. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar passt de bal in één keer door. Atabey is nu in balbezit. Atabey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
D`Agostini kan de bal niet met de borst controleren. D`Agostini probeert naar een medespeler te passen. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino haalt uit met een fantastische trap. Hanzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 11:1

82e minuut.
Ušiak heeft problemen om de bal te vangen. Piqueras rent richting de bal. Piqueras speelt de bal door. Levino is nu in balbezit. Levino haalt uit met een fantastische trap. Hanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pastorczyk geeft een hoge lob. Hradský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain passt de bal in één keer door. Levino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
D`Agostini probeert naar een medespeler te passen. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino haalt uit met een fantastische trap. Štoklasa probeert de bal aan de voet te houden. Hanzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Win 12:1

89e minuut.
Piqueras met een sublieme pass. D`Agostini is nu in balbezit. D`Agostini passt de bal in één keer door. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 34%, Win 66%.
MANOR TEAM - Win 12:1