Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United Czerny Qń
siuh Tactiek Despera
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 39.4
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Våga passt de bal met de wreef. Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welikow. Welikow krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vatsel rent richting de bal. Eichholz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichholz passt de bal met de wreef. de Morais heeft problemen om de bal te vangen. de Morais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Barbón trapt de bal weg van het doel. Juurika kopt de bal weg. Tõeväli speelt de bal door. Lepa is nu in balbezit. Lepa geeft een hoge lob. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõeväli onderschept slim de pass. Tõeväli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Våga met een sublieme pass. Arapuca speelt de bal door. Klungelig pakt de Morais de bal. de Morais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Czerny Qń 0:1

19e minuut.
Vatsel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Kapten kopt de bal weg. Kaalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaalma geeft een hoge lob. Tõeväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tõeväli met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shamrock United - Czerny Qń 1:1

26e minuut.
Puu is nu in balbezit. Tõeväli rent richting de bal. Tõeväli met een sublieme pass. Lepa geeft de bal voor. Kalmurand springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arapuca geeft de bal voor. Inworp. Lepa met de inworp. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Siedlecki de bal onder controle te krijgen. Plener is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Czerny Qń 2:1

36e minuut.
Eichholz passt de bal met de wreef. Linnas speelt de bal door. de Morais rent richting de bal. de Morais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shamrock United - Czerny Qń 2:2

42e minuut.
Pedraza speelt de bal door. Juurika met een sublieme pass. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa is nu in balbezit. Lepa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arapuca trapt de bal weg. Kaalma kopt de bal weg. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tõeväli passt de bal met de wreef. Puu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welikow. Welikow krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 43%, Czerny Qń 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shamrock United - Czerny Qń 2:2

46e minuut.
Klatt komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tõeväli geeft een lange en hoge pass. Siedlecki kopt de bal weg. Puu is nu in balbezit. Puu haalt uit met een fantastische trap. Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kalmurand springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pedraza probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Linnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedraza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rünk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Czerny Qń 2:3

66e minuut.
Kalmurand probeert de bal met de borst te controleren. Våga rent richting de bal. Våga met een sublieme pass. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Czerny Qń 2:4

70e minuut.
Pedraza probeert naar een medespeler te passen. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal zonder na te denken. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Rünk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski passt de bal met de wreef. Eichholz is nu in balbezit. Eichholz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 39%, Czerny Qń 61%.
Shamrock United - Czerny Qń 2:4