Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogacze Legia1916_SDB
n1 Tactiek Wlasna
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Hammel geeft een hoge lob. Inworp. Gavrilescu met een snelle inworp. Hayrikyan is nu in balbezit. Hayrikyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hammel rent richting de bal. Hammel geeft de bal voor. Daar is Krzyżok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ... Gołoś bokst de bal weg.

37e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan passt de bal met de wreef. Berent is nu in balbezit. Berent draait met de bal, schiet en ... Rossi bokst de bal weg.

43e minuut.
Năstăsescu geeft de bal voor. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Kadija is nu in balbezit. Kadija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Năstăsescu geeft de bal voor. Baltariu probeert de bal aan de voet te houden. Lewiński rent richting de bal. Lewiński geeft de bal voor. Gołoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 47%, Legia1916_SDB 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rogacze - Legia1916_SDB 0:0

46e minuut.
Astudillo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sztoic met een sublieme pass. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński passt de bal met de wreef. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu draait met de bal, schiet en ... Gołoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klausz kopt de bal weg. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caxaría maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Caxaría moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Caxaría schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hayrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Görtz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Astudillo is nu in balbezit. Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński schiet op doel. Gołoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Legia1916_SDB 1:0

69e minuut.
Sztoic speelt de bal door. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu passt de bal in één keer door. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Gołoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Görtz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewiński onderschept slim de pass. Lewiński passt de bal in één keer door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Legia1916_SDB 2:0

83e minuut.
Śliwowski verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwowski geeft de bal voor. Ferrea kopt de bal weg. Kordiaczyński kan de bal niet met de borst controleren. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 53%, Legia1916_SDB 47%.
FC Rogacze - Legia1916_SDB 2:0