Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia1916_SDB FC Rogacze
Wlasna Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
40.8 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Du Rheart rent richting de bal. Kordiaczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kordiaczyński krijgt een gele kaart. Du Rheart raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Du Rheart neemt zijn aanloop. Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - FC Rogacze 1:0

9e minuut.
Hammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu met de inworp. Du Rheart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Canindé passt de bal zonder na te denken. Sztoic geeft een lange en hoge pass. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Puentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia1916_SDB - FC Rogacze 1:1

20e minuut.
Sztoic rent richting de bal. Sztoic geeft een hoge lob. Hackler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackler draait met de bal, schiet en ... Puentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Bukowiecki speelt de bal door. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok geeft een hoge lob. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kordiaczyński geeft de bal voor. Caxaría heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Astudillo is nu in balbezit. Caxaría is nu in balbezit. Caxaría passt de bal zonder na te denken. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 40%, FC Rogacze 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legia1916_SDB - FC Rogacze 1:1

46e minuut.
Chiţu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chiţu passt de bal in één keer door. Hackler bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - FC Rogacze 1:2

53e minuut.
Śliwowski verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână passt de bal in één keer door. Hackler is nu in balbezit. Hackler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Năstăsescu zal de hoekschop nemen. Hackler kopt de bal weg. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Puentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - FC Rogacze 1:3

62e minuut.
Sztoic geeft een lange en hoge pass. Śliwowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chmielak de bal. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Puentes bokst de bal weg.

64e minuut.
Krzyżok geeft een lange en hoge pass. Hammel kan de bal niet met de borst controleren. Berent is nu in balbezit. Klungelig pakt Berent de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hayrikyan komt het veld opgelopen. Rats komt het veld opgelopen. Gavrilescu neemt de hoekschop. Rats bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Căpăţână geeft een hoge lob. Puentes speelt de bal door. Kordiaczyński controleert de bal met de borst. Chiţu rent richting de bal. Chiţu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Rats kopt de bal weg. Berent rent richting de bal. Berent speelt de bal door. Klungelig pakt Hayrikyan de bal. Hayrikyan draait met de bal, schiet en ... Rossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński begaat een overtreding. Kordiaczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Daar is Chiţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klasila rent richting de bal. Klasila passt de bal zonder na te denken. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan haalt uit met een fantastische trap. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - FC Rogacze 2:3

85e minuut.
Sztoic speelt de bal door. Klasila is nu in balbezit. Klasila probeert naar een medespeler te passen. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rossi met een harde bal richting middenveld. Chiţu kopt de bal weg. Hackler is nu in balbezit. Hackler schiet op doel. Puentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hackler rent richting de bal. Hackler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Hayrikyan rent richting de bal. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayrikyan. Hayrikyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 49%, FC Rogacze 51%.
Legia1916_SDB - FC Rogacze 2:3