Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Fc Azulgrana Warsaw Flyers
n Tactiek Ruszam ci starą
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 39.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutterer begaat een overtreding. Gorgoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giesa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lenort is nu in balbezit. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke speelt de bal door. Lenort is nu in balbezit. Lenort schiet op doel. Vrabeček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 0:1

12e minuut.
Inworp. Giesa met een snelle inworp. Ilionescu met een sublieme pass. Kovanic is nu in balbezit. Kovanic haalt uit met een fantastische trap. Paal! Załęski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vilela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bogos de bal. Gołkowski is nu in balbezit. Bogos onderschept slim de pass. Bogos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Selištar onderschept slim de pass. Selištar passt de bal zonder na te denken. Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovanic schiet op doel. Załęski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Giesa passt de bal zonder na te denken. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort passt de bal zonder na te denken. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Roganović trapt de bal weg van het doel. Kovanic rent richting de bal. Kovanic passt de bal in één keer door. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:1

25e minuut.
Vilela geeft een hoge lob. Ilionescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Ilionescu de bal. Ilionescu geeft de bal voor. Kutterer maakt een snoekduik en kopt de bal. Załęski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Vrabeček probeert naar een medespeler te passen. Wigier met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Załęski met een harde bal richting middenveld. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorgoń de bal onder controle te krijgen. Kutterer is nu in balbezit. Kutterer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Niţă geeft een hoge lob. Foszt rent richting de bal. Foszt passt de bal zonder na te denken. Lenort is nu in balbezit. Lenort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Giesa probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu is nu in balbezit. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Lenort maakt een snoekduik en kopt de bal. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gołkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński geeft een hoge lob. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort draait met de bal, schiet en ... Vrabeček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:2

45e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 46%, Warsaw Flyers 54%.
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:3

46e minuut.
Łobodzki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier speelt de bal door. Ghinescu geeft een hoge lob. Kutterer rent richting de bal. Kutterer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kutterer rent richting de bal. Kutterer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ilionescu heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu passt de bal met de wreef. Selištar speelt de bal door. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ilionescu is nu in balbezit. Foszt onderschept slim de pass. Foszt geeft een lange en hoge pass. Domínguez geeft de bal voor. Lenort springt en kopt de bal. Vrabeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:4

63e minuut.
Inworp. Zygmuntowski komt het veld opgelopen. Wigier met de inworp. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bochenek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ilionescu de bal onder controle te krijgen. Ilionescu passt de bal in één keer door. Bogos is nu in balbezit. Bogos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Roganović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giesa met een snelle inworp. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Selištar verovert de bal door een tackle van achteren. Selištar geeft een lange en hoge pass. Lenort rent richting de bal. Lenort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:5

87e minuut.
Zygmuntowski passt de bal met de wreef. Giesa is nu in balbezit. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Lenort rent richting de bal. Lenort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:6

90e minuut.
Giesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Lenort rent richting de bal. Lenort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 55%, Warsaw Flyers 45%.
Fc Azulgrana - Warsaw Flyers 1:7