Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team Blue Mountain State
d55 Tactiek grunwald glory
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 43.1
formidable Schieten solid
very good Passen average
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Scudieri speelt de bal door. Dedu is nu in balbezit. Przeczek speelt de bal door. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gattoni onderschept slim de pass. Gattoni speelt de bal door. Vardas is nu in balbezit. Vardas geeft de bal voor. Prażyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Kirchheim de bal. van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivota onderschept slim de pass. Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchheim schiet op doel. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bako speelt de bal door. Scudieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Scudieri geeft een lange en hoge pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Prażyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażyński passt de bal in één keer door. Gattoni rent richting de bal. Prażyński rent richting de bal. Prażyński draait met de bal, schiet en ... Gorreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Vardas probeert naar een medespeler te passen. Gattoni rent richting de bal. Gattoni passt de bal met de wreef. Prażyński rent richting de bal. Prażyński draait met de bal, schiet en ... Gorreta bokst de bal weg. Daar is Scudieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Scudieri is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gaivota kopt de bal weg. van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadler. Stadler krijgt een gele kaart. van Schoonhoven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Schoonhoven zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirchheim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ozoliņš is nu in balbezit. Ozoliņš geeft de bal voor. Vardas probeert naar een medespeler te passen. Prażyński probeert de bal met de borst te controleren. Prażyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Land passt de bal met de wreef. van Schoonhoven rent richting de bal. van Schoonhoven geeft een lange en hoge pass. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Stadler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łydka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirchheim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 1:0

40e minuut.
Gallego probeert de bal aan de voet te houden. Gallego geeft een lange en hoge pass. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. Bako maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 54%, Blue Mountain State 46%.
Bertoi Team - Blue Mountain State 2:0

57e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Born speelt de bal door. Gallego is nu in balbezit. Prażyński onderschept slim de pass. Prażyński draait met de bal, schiet en ... Gorreta bokst de bal weg.

60e minuut.
Przeczek speelt de bal door. Łydka rent richting de bal. Łydka passt de bal met de wreef. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Bozhko komt het veld opgelopen. Andrade komt het veld opgelopen. Dedu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Schoonhoven is nu in balbezit. van Schoonhoven geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Prażyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Land legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prażyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prażyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gorreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 2:1

67e minuut.
Na een snelle pass probeert van Schoonhoven de bal onder controle te krijgen. Radler verovert de bal door een tackle van achteren. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka is nu in balbezit. Łydka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zegna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 3:1

70e minuut.
Stadler speelt de bal door. Gallego geeft een hoge lob. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. Bako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 4:1

71e minuut.
Grylewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radler. Łydka raakt geblesseerd tijdens het duel. van Schoonhoven met een snel genomen vrije trap. Bozhko krijgt zijn hoofd ertegen. Bako bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt van Schoonhoven de bal. van Schoonhoven probeert naar een medespeler te passen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Bako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 5:1

81e minuut.
Hovsepyan kan de bal niet met de borst controleren. Scudieri rent richting de bal. Scudieri speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Grylewski onderschept slim de pass. Grylewski geeft de bal voor. Łydka is nu in balbezit. Łydka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 6:1

89e minuut.
van Schoonhoven kopt de bal weg. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Bako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Blue Mountain State 7:1

90e minuut.
Bozhko speelt de bal door. Gaivota is nu in balbezit. Łydka maakt een afschuwelijke overtreding. Łydka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 41%, Blue Mountain State 59%.
Bertoi Team - Blue Mountain State 7:1