Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ENDRIU FC Rogacze
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


20e minuut.
Chatzichristos onderschept slim de pass. Chatzichristos met een sublieme pass. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. Hammel probeert de bal aan de voet te houden. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Chiţu rent richting de bal. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Bajerski trapt de bal weg van het doel. Kordiaczyński kopt de bal weg. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu geeft de bal voor. Astudillo kopt de bal weg. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ENDRIU - FC Rogacze 0:1

36e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrea verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrea geeft de bal voor. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dadej probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu probeert de bal met de borst te controleren. Caxaría rent richting de bal. Dadej onderschept slim de pass. Dadej geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENDRIU 46%, FC Rogacze 54%.
ENDRIU - FC Rogacze 0:1

53e minuut.
Caxaría rent richting de bal. Chatzichristos verovert de bal door een tackle van achteren. Hammel geeft een lange en hoge pass. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Caxaría is nu in balbezit. Caxaría passt de bal zonder na te denken. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirez. Kordiaczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrea met een snel genomen vrije trap. Astudillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Żbikowski de bal. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chatzichristos passt de bal met de wreef. Dadej rent richting de bal. Caxaría rent richting de bal. Dadej onderschept slim de pass. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chatzichristos passt de bal zonder na te denken. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal in één keer door. Szafarz rent richting de bal. Szafarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chatzichristos speelt de bal door. Daar is Şanalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanalp passt de bal in één keer door. Daar is Szafarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENDRIU 52%, FC Rogacze 48%.
ENDRIU - FC Rogacze 0:1