Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State Fc Azulgrana
grunwald glory Tactiek n
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 30.1
goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Ozoliņš met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Niţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niţă krijgt een gele kaart. Stadler raakt geblesseerd tijdens het duel. Vardas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Stadler heeft problemen om de bal te vangen. Ozoliņš rent richting de bal. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 1:0

13e minuut.
Filo is nu in balbezit. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stadler de bal. Stadler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 2:0

23e minuut.
Radler onderschept slim de pass. Ispas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozoliņš. Ozoliņš krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gaivota kopt de bal weg. Ozoliņš speelt de bal door. Häfliger geeft de bal voor. Vardas rent richting de bal. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ozoliņš kopt de bal weg. Stadler controleert de bal met de borst. Mirzəzadə rent richting de bal. Stadler onderschept slim de pass. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 3:0

40e minuut.
Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela geeft de bal voor. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 33%, Fc Azulgrana 67%.
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 3:1

49e minuut.
Radler met een sublieme pass. Häfliger probeert naar een medespeler te passen. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ... Vrabeček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 4:1

58e minuut.
Häfliger rent richting de bal. Häfliger geeft een hoge lob. Daar is Stadler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 5:1

61e minuut.
Doeltrap. Vrabeček trapt de bal weg. Gattoni kopt de bal weg. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ozoliņš passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 6:1

70e minuut.
Ozoliņš speelt de bal door. Mirzəzadə is nu in balbezit. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler schiet op doel. Vrabeček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Häfliger heeft problemen om de bal te vangen. Häfliger schiet op doel. Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Häfliger neemt de hoekschop. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 7:1

79e minuut.
Radler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Filo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gattoni probeert naar een medespeler te passen. Ozoliņš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niţă de bal. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivota geeft een hoge lob. Ispas heeft problemen om de bal te vangen. Ispas haalt uit met een fantastische trap. Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 25%, Fc Azulgrana 75%.
Blue Mountain State - Fc Azulgrana 7:1