Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-07 19:29
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Fc Azulgrana Blue Mountain State
n Tactiek In Rave we Trust
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 36.6
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Klungelig pakt Ilionescu de bal. Ilionescu met een sublieme pass. Bogos rent richting de bal. Bogos draait met de bal, schiet en ... Jesus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rossetto met een sublieme pass. Kubala is nu in balbezit. Kubala met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala is nu in balbezit. Kubala met een sublieme pass. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Whitley passt de bal zonder na te denken. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu met een sublieme pass. Kovanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovanic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 1:0

41e minuut.
Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović geeft de bal voor. Boyajyan kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 64%, Blue Mountain State 36%.
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 1:0

46e minuut.
Geisz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rossetto passt de bal in één keer door. Kubala rent richting de bal. Kubala geeft een lange en hoge pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Kutterer rent richting de bal. Kutterer draait met de bal, schiet en ... Jesus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Jesus geeft de bal voor. Inworp. Szorc met een snelle inworp. Kutterer is nu in balbezit. Kutterer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Abdelfattah trapt de bal weg van het doel. Rossetto kopt de bal weg. Szorc met een sublieme pass. Kutterer rent richting de bal. Kutterer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala met een sublieme pass. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covrig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Pulido probeert naar een medespeler te passen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brönnimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu passt de bal in één keer door. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz haalt uit met een fantastische trap. Jesus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutterer rent richting de bal. Kutterer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 2:1

74e minuut.
Ilionescu met een snelle inworp. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghinescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghinescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jesus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutterer is nu in balbezit. Kutterer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig geeft een hoge lob. Daar is Niţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 2:2

89e minuut.
Boyajyan kan de bal niet met de borst controleren. Ghinescu met een sublieme pass. Geisz rent richting de bal. Geisz geeft een lange en hoge pass. Kutterer maakt een snoekduik en kopt de bal. Jesus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 53%, Blue Mountain State 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Azulgrana - Blue Mountain State 2:2