Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-20 19:27
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Bertoi Team Warsaw Flyers
VIV Tactiek Trening
51% Balbezit 49%
5% Spel op eigen helft 95%
72 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 34.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Poper speelt de bal door. Klungelig pakt Mnakri de bal. Poper is nu in balbezit. Poper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 1:0

2e minuut.
Mnakri onderschept slim de pass. Mnakri speelt de bal door. Bozhko kan de bal niet met de borst controleren. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 2:0

4e minuut.
Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mnakri met de inworp. Canolli is nu in balbezit. Canolli haalt uit met een fantastische trap. Tostowski bokst de bal weg.

4e minuut.
Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri rent richting de bal. Bozhko is nu in balbezit. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poper rent richting de bal. Poper draait met de bal, schiet en ... Mnakri probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 3:0

5e minuut.
Brokeš rent richting de bal. Brokeš probeert naar een medespeler te passen. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Yenilmeztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnakri rent richting de bal. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Canolli met een snelle inworp. Mnakri controleert de bal met de borst. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Selištar met een sublieme pass. Foszt rent richting de bal. Foszt geeft een lange en hoge pass. Mnakri krijgt zijn hoofd ertegen. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 4:0

10e minuut.
Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri passt de bal met de wreef. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 5:0

12e minuut.
Bozhko passt de bal in één keer door. Poper met een sublieme pass. Mnakri probeert de bal met de borst te controleren. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 6:0

14e minuut.
Brokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokeš passt de bal in één keer door. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Mnakri heeft problemen om de bal te vangen. Mnakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 7:0

15e minuut.
Mnakri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper met een sublieme pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 8:0

17e minuut.
Korwin-Mikke rent richting de bal. Inworp. Bozhko met een snelle inworp. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poper is nu in balbezit. Poper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 9:0

19e minuut.
Canolli met een sublieme pass. Poper is nu in balbezit. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 10:0

20e minuut.
Fajdowicz speelt de bal door. Daar is Korwin-Mikke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko onderschept slim de pass. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 11:0

24e minuut.
Poper speelt de bal door. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 12:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk met de inworp. Klungelig pakt Mnakri de bal. Poper probeert naar een medespeler te passen. Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 13:0

27e minuut.
Inworp. Bozhko met een snelle inworp. Poper probeert naar een medespeler te passen. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Tostowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canolli rent richting de bal. Canolli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 14:0

28e minuut.
Bozhko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poper heeft problemen om de bal te vangen. Poper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri schiet op doel. Tostowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Canolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnakri controleert de bal met de borst. Mnakri probeert naar een medespeler te passen. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 15:0

32e minuut.
Bozhko speelt de bal door. Canolli is nu in balbezit. Canolli speelt de bal door. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 16:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canolli met de inworp. Mnakri heeft problemen om de bal te vangen. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 17:0

36e minuut.
Šeme rent richting de bal. Šeme speelt de bal door. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper schiet op doel. Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 18:0

36e minuut.
Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yenilmeztürk met de inworp. Mnakri heeft problemen om de bal te vangen. Mnakri probeert naar een medespeler te passen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Canolli met de inworp. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri schiet op doel. Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 19:0

39e minuut.
Bozhko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Poper de bal. Mnakri rent richting de bal. Mnakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 20:0

42e minuut.
Poper met een sublieme pass. Brokeš is nu in balbezit. Brokeš met een sublieme pass. Mnakri rent richting de bal. Mnakri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tostowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk met een snelle inworp. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk met een snelle inworp. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 7%, Warsaw Flyers 93%.
Bertoi Team - Warsaw Flyers 21:0

46e minuut.
Kouloukidis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeme onderschept slim de pass. Poper probeert naar een medespeler te passen. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko schiet op doel. Tostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 22:0

50e minuut.
Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kouloukidis met een snelle inworp. Mnakri rent richting de bal. Mnakri passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 23:0

53e minuut.
Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis met een sublieme pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 24:0

55e minuut.
Kouloukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina rent richting de bal. Kouloukidis onderschept slim de pass. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 25:0

57e minuut.
Talmann passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouloukidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brokeš heeft problemen om de bal te vangen. Brokeš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brokeš is nu in balbezit. Brokeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 26:0

58e minuut.
Fajdowicz met een sublieme pass. Inworp. Kouloukidis met de inworp. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 27:0

60e minuut.
Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Bozhko is nu in balbezit. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Kirchheim komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Selištar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 28:0

62e minuut.
Kouloukidis met een snelle inworp. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 29:0

64e minuut.
Kirchheim rent richting de bal. Mnakri rent richting de bal. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 30:0

66e minuut.
Brokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokeš passt de bal met de wreef. Yenilmeztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenilmeztürk geeft de bal voor. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Korwin-Mikke de bal. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier geeft een hoge lob. Brokeš kopt de bal weg. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Poper rent richting de bal. Poper met een sublieme pass. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim schiet op doel. Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 31:0

72e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Grylewski controleert de bal met de borst. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri geeft de bal voor. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kouloukidis zal de hoekschop nemen. Poper controleert de bal met de borst. Poper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grylewski geeft de bal voor. Tostowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poper springt en kopt de bal. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mnakri probeert de bal met de borst te controleren. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper speelt de bal door. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 32:0

77e minuut.
Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri rent richting de bal. Poper is nu in balbezit. Poper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 33:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouloukidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poper rent richting de bal. Poper met een sublieme pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kouloukidis zal de hoekschop nemen. Poper kopt de bal weg. Klungelig pakt Mnakri de bal. Mnakri schiet op doel. Tostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 34:0

79e minuut.
Inworp. Grylewski met de inworp. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri schiet op doel. Tostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 35:0

81e minuut.
Krusiński passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnakri rent richting de bal. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mnakri rent richting de bal. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Tostowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Grylewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 36:0

83e minuut.
Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim speelt de bal door. Poper is nu in balbezit. Poper schiet op doel. Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brokeš is nu in balbezit. Brokeš passt de bal met de wreef. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis schiet op doel. Mnakri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grylewski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brokeš met een sublieme pass. Kouloukidis rent richting de bal. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Tostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 37:0

90e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kouloukidis neemt de hoekschop. Kirchheim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Warsaw Flyers 38:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 3%, Warsaw Flyers 97%.
Bertoi Team - Warsaw Flyers 38:0