Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Flyers Bertoi Team
Ruszam ci starą Tactiek VIV
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 52
very good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Domínguez rent richting de bal. Met opzet legt Cruz zijn tegenspeler op de grond. Cruz krijgt een gele kaart. Domínguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lenort neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Canolli probeert naar een medespeler te passen. Mnakri rent richting de bal. Foszt rent richting de bal. Mnakri onderschept slim de pass. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Brokeš de bal. Brokeš passt de bal zonder na te denken. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Mnakri rent richting de bal. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Załęski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:1

39e minuut.
Selištar rent richting de bal. Mnakri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wigier. Mnakri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brokeš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Mnakri is nu in balbezit. Selištar verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Załęski probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 60%, Bertoi Team 40%.
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:1

49e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Poper is nu in balbezit. Mnakri rent richting de bal. Mnakri schiet op doel. Załęski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:2

54e minuut.
Šeme geeft een hoge lob. Canolli kopt de bal weg. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri heeft problemen om de bal te vangen. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Poper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poper probeert naar een medespeler te passen. Gorgoń rent richting de bal. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:3

61e minuut.
Inworp. van Schoonhoven komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grylewski komt het veld opgelopen. Kirchheim komt het veld opgelopen. Załęski trapt de bal weg van het doel. Krusiński kopt de bal weg. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gorgoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski met de inworp. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šeme rent richting de bal. Šeme geeft de bal voor. Gorgoń speelt de bal door. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grylewski met een sublieme pass. Poper heeft problemen om de bal te vangen. Poper probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 65%, Bertoi Team 35%.
Warsaw Flyers - Bertoi Team 0:4