Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia1916_SDB ENDRIU
Wlasna Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 32.2
good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Canindé geeft een hoge lob. Du Rheart kopt de bal weg. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Berent springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bangoura geeft een hoge lob. Inworp. Canindé met een snelle inworp. Berent is nu in balbezit. Berent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klasila passt de bal in één keer door. Canindé bereikt de bal nog maar net als eerste. Canindé passt de bal in één keer door. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ... Bajerski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bangoura heeft problemen om de bal te vangen. Bajerski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Şanalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalp probeert naar een medespeler te passen. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz draait met de bal, schiet en ... Gołoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - ENDRIU 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 34%, ENDRIU 66%.
Legia1916_SDB - ENDRIU 0:1

51e minuut.
Berent geeft de bal voor. Pirez is nu in balbezit. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ... Bajerski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia1916_SDB - ENDRIU 1:1

57e minuut.
Śliwowski passt de bal met de wreef. Daar is Du Rheart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatzichristos. Chatzichristos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Pirez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu speelt de bal door. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz schiet op doel. Gołoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - ENDRIU 1:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hayrikyan komt het veld opgelopen. Puentes komt het veld opgelopen. Rats komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Möllmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanalp met de inworp. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Şanalp rent richting de bal. Möllmann verovert de bal door een tackle van achteren. Möllmann passt de bal met de wreef. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klasila speelt de bal door. Rats bereikt de bal nog maar net als eerste. Rats speelt de bal door. Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan schiet op doel. Paal! Berent geeft een hoge lob. Bajerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 37%, ENDRIU 63%.
Legia1916_SDB - ENDRIU 1:2