Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: kc kwas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Niezłomni FC Rogacze
Mourinho ATT Tactiek n1
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.5 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu kopt de bal weg. Lindblad met een sublieme pass. Sangervasio is nu in balbezit. Sangervasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Caxaría geeft een hoge lob. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zasadzki krijgt een gele kaart. Chiţu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sztoic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kalaner de bal. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński schiet op doel. Sibiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kadija rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Rogacze 0:1

9e minuut.
Daar is Colinas Ferreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewiński met een sublieme pass. Sangervasio is nu in balbezit. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lewiński probeert naar een medespeler te passen. Ferrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrea passt de bal in één keer door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel. Rossi bokst de bal weg.

20e minuut.
Hammel met een sublieme pass. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De Obaldia rent richting de bal. De Obaldia geeft een lange en hoge pass. Juncu kopt de bal weg. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezłomni - FC Rogacze 1:1

29e minuut.
Năstăsescu passt de bal in één keer door. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński geeft een hoge lob. Chiţu heeft problemen om de bal te vangen. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rossi trapt de bal weg. Kadija kopt de bal weg. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lewiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Kordiaczyński de bal. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński onderschept slim de pass. Kordiaczyński haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 45%, FC Rogacze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezłomni - FC Rogacze 1:1

46e minuut.
Astudillo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hammel kopt de bal weg. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal in één keer door. Sangervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Rossi trapt de bal weg. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Lewiński heeft problemen om de bal te vangen. Lewiński schiet op doel. Sibiescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Obaldia is nu in balbezit. De Obaldia passt de bal zonder na te denken. Sangervasio is nu in balbezit. Sangervasio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek geeft de bal voor. Sztoic kopt de bal weg. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Colinas Ferreras kopt de bal weg. Lindblad rent richting de bal. Lewiński rent richting de bal. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Sierant springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ferrea rent richting de bal. Sangervasio onderschept slim de pass. Caxaría legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caxaría krijgt een gele kaart. Sangervasio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierant zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rossi met een sublieme pass. Lewiński kopt de bal weg. Butucea probeert de bal aan de voet te houden. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Sibiescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - FC Rogacze 1:2

78e minuut.
Kalaner speelt de bal door. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sierant kopt de bal weg. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal in één keer door. Sangervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasio draait met de bal, schiet en ... Rossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sierant is nu in balbezit. Siedłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sierant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sierant neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezłomni - FC Rogacze 2:2

86e minuut.
Chiţu is nu in balbezit. Zasadzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sztoic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Juncu rent richting de bal. Juncu met een sublieme pass. Ferrea heeft problemen om de bal te vangen. Sangervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangervasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 47%, FC Rogacze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezłomni - FC Rogacze 2:2