Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogacze Niezłomni
433 Tactiek Mourinho
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 46.4
solide Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Juncu probeert de bal met de borst te controleren. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea is nu in balbezit. Butucea passt de bal zonder na te denken. Ferrea geeft een lange en hoge pass. Chiţu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ferrea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă met de inworp. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsescu met de inworp. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal zonder na te denken. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Năstăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Juncu is nu in balbezit. Met opzet legt Siedłowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Siedłowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Siedłowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Lindblad met een sublieme pass. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap. Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal met de wreef. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 59%, Niezłomni 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rogacze - Niezłomni 0:0

47e minuut.
Inworp. Năstăsescu met de inworp. Butucea speelt de bal door. Ferrea geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Dediu is nu in balbezit. Dediu speelt de bal door. Lindblad met een sublieme pass. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Lindblad is nu in balbezit. Ferrea begaat een overtreding. Ferrea krijgt een gele kaart. Lindblad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lindblad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

57e minuut.
Astudillo met een sublieme pass. Chiţu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zasadzki. Zasadzki krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Butucea geeft een lange en hoge pass. Gogoasă kopt de bal weg. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Niezłomni 0:1

86e minuut.
Gogoasă speelt de bal door. Klungelig pakt Lindblad de bal. Lindblad speelt de bal door. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Niezłomni 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 60%, Niezłomni 40%.
FC Rogacze - Niezłomni 0:2