Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Flyers Blue Mountain State
Ruszam ci starą Tactiek grunwald glory
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen very good


12e minuut.
Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Häfliger rent richting de bal. Häfliger passt de bal zonder na te denken. Ozoliņš is nu in balbezit. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gattoni rent richting de bal. Gattoni passt de bal in één keer door. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Tostowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vardas met de inworp. Gattoni probeert naar een medespeler te passen. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 0:1

25e minuut.
Ozoliņš passt de bal met de wreef. Häfliger rent richting de bal. Häfliger passt de bal in één keer door. Stadler rent richting de bal. Stadler schiet op doel. Weiser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kłapacz rent richting de bal. Kłapacz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rędzina de bal onder controle te krijgen. Krusiński rent richting de bal. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talmann rent richting de bal. Talmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 1:1

39e minuut.
Kłapacz is nu in balbezit. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Stadler probeert naar een medespeler te passen. Gattoni rent richting de bal. Gattoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ozoliņš speelt de bal door. Daar is Gaivota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaivota geeft een lange en hoge pass. Talmann is nu in balbezit. Talmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talmann is nu in balbezit. Talmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Kłapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozoliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ozoliņš probeert naar een medespeler te passen. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 65%, Blue Mountain State 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 1:1

47e minuut.
Gaivota geeft de bal voor. Foszt is nu in balbezit. Stadler onderschept slim de pass. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Häfliger met de inworp. Fajdowicz is nu in balbezit. Ozoliņš onderschept slim de pass. Ozoliņš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gattoni met een sublieme pass. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas geeft de bal voor. Stadler is nu in balbezit. Stadler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Häfliger rent richting de bal. Häfliger passt de bal zonder na te denken. Selištar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler onderschept slim de pass. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 1:2

56e minuut.
Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš passt de bal in één keer door. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfliger geeft een hoge lob. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Vardas kopt de bal weg. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler passt de bal in één keer door. Häfliger rent richting de bal. Häfliger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 1:3

63e minuut.
Ozoliņš geeft de bal voor. Kłapacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgoń is nu in balbezit. Gorgoń geeft een hoge lob. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hovsepyan. Hovsepyan krijgt een gele kaart. Fajdowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłapacz met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Radler probeert naar een medespeler te passen. Vardas is nu in balbezit. Vardas probeert naar een medespeler te passen. Stadler is nu in balbezit. Stadler schiet op doel. Weiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hovsepyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina is nu in balbezit. Gattoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gattoni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. Hovsepyan controleert de bal met de borst. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 60%, Blue Mountain State 40%.
Warsaw Flyers - Blue Mountain State 1:3