Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State Warsaw Flyers
In Rave we Trust Tactiek Ruszam ci starą
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
38 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten solid
weak Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Jesus met een sublieme pass. Kubala kopt de bal weg. Adam is nu in balbezit. Adam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Korwin-Mikke geeft de bal voor. García Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann verovert de bal door een tackle van achteren. Talmann schiet op doel. Rędzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
García Pulido passt de bal met de wreef. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adam raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gorgoń trapt de bal weg van het doel. García Pulido kopt de bal weg. Klungelig pakt Tostowski de bal. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sargsyan kopt de bal weg. Rędzina rent richting de bal. Whitley maakt een afschuwelijke overtreding. Whitley krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Brönnimann kopt de bal weg. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina schiet op doel. Jesus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jesus trapt de bal weg van het doel. Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Jesus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talmann is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 0:1

32e minuut.
Adam geeft een hoge lob. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Załęski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 1:1

36e minuut.
Foszt rent richting de bal. Foszt geeft een lange en hoge pass. Abdelfattah kan de bal niet met de borst controleren. Krusiński rent richting de bal. Fajdowicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig passt de bal met de wreef. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel. Załęski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 51%, Warsaw Flyers 49%.
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 2:1

46e minuut.
Daar is Gorgoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woronicz is nu in balbezit. Gorgoń begaat een overtreding. Gorgoń krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Woronicz stond buitenspel. Kłapacz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krusiński kopt de bal weg. Talmann rent richting de bal. Talmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jesus met een harde bal richting middenveld. Covrig kopt de bal weg. Woronicz rent richting de bal. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Załęski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Fajdowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajdowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korwin-Mikke met een snel genomen vrije trap. Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. Krusiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jesus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talmann rent richting de bal. Talmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 2:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Fajdowicz de bal onder controle te krijgen. García Pulido is nu in balbezit. García Pulido passt de bal zonder na te denken. Covrig rent richting de bal. Covrig geeft een hoge lob. Załęski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 56%, Warsaw Flyers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Mountain State - Warsaw Flyers 2:2