Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Bertoi Team Fc Azulgrana
VIV Tactiek n
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 33.4
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
very good Verdedigen poor


9e minuut.
Roganović trapt de bal weg. Yenilmeztürk kopt de bal weg. Poper met een sublieme pass. Klungelig pakt Mnakri de bal. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bozhko onderschept slim de pass. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Fc Azulgrana 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk met de inworp. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Fc Azulgrana 2:0

22e minuut.
Vrabeček met een harde bal richting middenveld. Poper kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Mnakri rent richting de bal. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal zonder na te denken. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri passt de bal met de wreef. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Fc Azulgrana 3:0

26e minuut.
Roganović is nu in balbezit. Roganović passt de bal in één keer door. Canolli met een sublieme pass. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ... Vrabeček bokst de bal weg.

35e minuut.
Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri schiet op doel. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko probeert naar een medespeler te passen. Mnakri rent richting de bal. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 32%, Fc Azulgrana 68%.
Bertoi Team - Fc Azulgrana 3:0

46e minuut.
Łobodzki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mnakri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canolli geeft een lange en hoge pass. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Fc Azulgrana 4:0

57e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki is nu in balbezit. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bozhko passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk speelt de bal door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Schoonhoven komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bozhko met een sublieme pass. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki is nu in balbezit. Mnakri onderschept slim de pass. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartholomeu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bozhko passt de bal in één keer door. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki rent richting de bal. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Dierick komt het veld opgelopen. Kirchheim komt het veld opgelopen. Grylewski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Łobodzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Canolli de bal. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
van Schoonhoven kopt de bal weg. Bozhko heeft problemen om de bal te vangen. Bozhko passt de bal in één keer door. Grylewski rent richting de bal. Grylewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Canolli is nu in balbezit. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Grylewski met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Niţă de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grylewski geeft een lange en hoge pass. Bozhko rent richting de bal. Ilionescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ilionescu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
van Schoonhoven met een sublieme pass. Bozhko rent richting de bal. Bozhko passt de bal zonder na te denken. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bozhko passt de bal in één keer door. Daar is Poper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki onderschept slim de pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Fc Azulgrana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 30%, Fc Azulgrana 70%.
Bertoi Team - Fc Azulgrana 5:0