Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: kc kwas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Niezłomni Fc Azulgrana
Mourinho Tactiek n
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen weak


6e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas draait met de bal, schiet en ... Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadzki speelt de bal door. Cortes rent richting de bal. Cortes geeft een lange en hoge pass. Juncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vrabeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal zonder na te denken. Lindblad speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ... Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu geeft de bal voor. Dediu kopt de bal weg. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Vrabeček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lindblad kopt de bal weg. Cortes is nu in balbezit. Roganović begaat een overtreding. Cortes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cortes kan niet meer verder spelen. Dediu met een snel genomen vrije trap. Juncu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Fc Azulgrana 1:0

37e minuut.
Inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft de bal voor. Juncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vrabeček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 30%, Fc Azulgrana 70%.
Niezłomni - Fc Azulgrana 1:0

56e minuut.
Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobek probeert naar een medespeler te passen. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Lindblad rent richting de bal. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Dediu geeft de bal voor. Juncu krijgt zijn hoofd ertegen. Vrabeček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 17%, Fc Azulgrana 83%.
Niezłomni - Fc Azulgrana 1:0