Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia1916_SDB Blue Mountain State
Wlasna Tactiek In Rave we Trust
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten good
adequate Passen weak
good Verdedigen good


1e minuut.
Adam heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz rent richting de bal. Adam rent richting de bal. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chmielak rent richting de bal. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Gołoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:1

10e minuut.
Sargsyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canindé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Brönnimann geeft de bal voor. Inworp. Canindé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala passt de bal in één keer door. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:2

30e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Whitley de bal onder controle te krijgen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
García Pulido passt de bal in één keer door. Möllmann verovert de bal door een tackle van achteren. Canindé probeert naar een medespeler te passen. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 40%, Blue Mountain State 60%.
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:2

54e minuut.
García Pulido met de inworp. Rossetto is nu in balbezit. Rossetto geeft een hoge lob. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Adam met een sublieme pass. Möllmann is nu in balbezit. Woronicz verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
García Pulido kopt de bal weg. Śliwowski controleert de bal met de borst. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Gołoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:3

57e minuut.
Du Rheart speelt de bal door. Berent heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:4

66e minuut.
Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido is nu in balbezit. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Gołoś bokst de bal weg.

67e minuut.
Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft de bal voor. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:5

68e minuut.
Hayrikyan komt het veld opgelopen. Puentes komt het veld opgelopen. Rats komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sargsyan heeft problemen om de bal te vangen. Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley geeft een hoge lob. Woronicz rent richting de bal. Woronicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chmielak heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:6

77e minuut.
Adam controleert de bal met de borst. Bukowiecki rent richting de bal. Adam onderschept slim de pass. Adam speelt de bal door. Woronicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:7

80e minuut.
García Pulido is nu in balbezit. García Pulido met een sublieme pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel. Puentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:8

85e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Covrig passt de bal met de wreef. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel. Puentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:9

89e minuut.
Woronicz is nu in balbezit. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz schiet op doel. Puentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia1916_SDB 63%, Blue Mountain State 37%.
Legia1916_SDB - Blue Mountain State 0:10