Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: Arena AMIZAN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Bertoi Team FC Rogacze
VIV Tactiek n1
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Sztoic verovert de bal door een tackle van achteren. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztoic. Sztoic krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lewiński met een sublieme pass. Kadija rent richting de bal. Gallego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kadija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lewiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brooking bokst de bal weg.

23e minuut.
Lewiński passt de bal met de wreef. Gallego rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadija. Kadija krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Brokeš is nu in balbezit. Kadija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brokeš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brokeš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bozhko maakt een snoekduik en kopt de bal. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bozhko is nu in balbezit. Siedłowski begaat een overtreding. Bozhko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brokeš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bozhko maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Siedłowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yenilmeztürk zal de hoekschop nemen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yenilmeztürk geeft een hoge lob. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel onderschept slim de pass. Bozhko verovert de bal door een tackle van achteren. Bozhko schiet op doel. Rossi bokst de bal weg.

34e minuut.
Poper met de inworp. Yenilmeztürk speelt de bal door. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk passt de bal in één keer door. Poper rent richting de bal. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Poper speelt de bal door. Yenilmeztürk met een sublieme pass. Klungelig pakt Bozhko de bal. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 39%, FC Rogacze 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bertoi Team - FC Rogacze 0:0

46e minuut.
Astudillo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Caxaría is nu in balbezit. Mnakri verovert de bal door een tackle van achteren. Canolli rent richting de bal. Canolli geeft de bal voor. Bozhko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu passt de bal met de wreef. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirchheim komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rossi met een sublieme pass. Lewiński kopt de bal weg. Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński schiet op doel. Brooking verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Šeme speelt de bal door. Yenilmeztürk probeert de bal met de borst te controleren. Yenilmeztürk geeft de bal voor. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - FC Rogacze 1:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrade komt het veld opgelopen. Grylewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade met een sublieme pass. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - FC Rogacze 2:0

84e minuut.
Mnakri passt de bal met de wreef. Kirchheim rent richting de bal. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - FC Rogacze 3:0

87e minuut.
Mnakri is nu in balbezit. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri is nu in balbezit. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper haalt uit met een fantastische trap. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 46%, FC Rogacze 54%.
Bertoi Team - FC Rogacze 3:0