Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogacze Bertoi Team
433 Tactiek VIV
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Klungelig pakt Bozhko de bal. Hammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko onderschept slim de pass. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 0:1

13e minuut.
Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko probeert naar een medespeler te passen. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri schiet op doel. Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mnakri rent richting de bal. Mnakri met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Siedłowski heeft problemen om de bal te vangen. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal zonder na te denken. Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli met een sublieme pass. Daar is Bozhko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Canolli met een sublieme pass. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk passt de bal met de wreef. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 0:2

34e minuut.
Canolli heeft problemen om de bal te vangen. Canolli met een sublieme pass. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rossi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 0:3

42e minuut.
Šeme verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu met een sublieme pass. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorreta met een harde bal richting middenveld. Caxaría kopt de bal weg. Chiţu rent richting de bal. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Gorreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 65%, Bertoi Team 35%.
FC Rogacze - Bertoi Team 1:3

46e minuut.
Zegna komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Caxaría is nu in balbezit. Mnakri onderschept slim de pass. Poper is nu in balbezit. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yenilmeztürk geeft een hoge lob. Mnakri rent richting de bal. Mnakri passt de bal zonder na te denken. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 1:4

58e minuut.
Klungelig pakt Mnakri de bal. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poper is nu in balbezit. Poper passt de bal in één keer door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Poper verovert de bal door een tackle van achteren. Poper speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grylewski komt het veld opgelopen. Kirchheim komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Poper rent richting de bal. Kirchheim rent richting de bal. Hammel verovert de bal door een tackle van achteren. Poper met een sublieme pass. Canolli geeft een lange en hoge pass. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammel rent richting de bal. Kirchheim onderschept slim de pass. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Bertoi Team 1:5

79e minuut.
Zegna onderschept slim de pass. Zegna passt de bal met de wreef. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kirchheim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Bozhko de bal. Grylewski rent richting de bal. Grylewski passt de bal in één keer door. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zegna is nu in balbezit. Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kordiaczyński passt de bal zonder na te denken. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Hammel verovert de bal door een tackle van achteren. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim begaat een overtreding. Lewiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lewiński kan niet meer verder spelen. Bocheński komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim geeft de bal voor. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hammel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli geeft de bal voor. Zegna met een sublieme pass. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 61%, Bertoi Team 39%.
FC Rogacze - Bertoi Team 1:5