Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-10 19:28
  • Competitiewedstrijd: Walczacy :)
  • Stadion: kc kwas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Niezłomni Warsaw Flyers
Mourinho Tactiek Ruszam ci starą
63% Balbezit 37%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 38.1
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


9e minuut.
Korwin-Mikke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dediu rent richting de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes passt de bal met de wreef. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki met een sublieme pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Weiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gogoasă geeft een hoge lob. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Gorgoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortes raakt geblesseerd tijdens het duel. Juncu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Juncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes geeft de bal voor. Juncu rent richting de bal. Juncu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 29%, Warsaw Flyers 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezłomni - Warsaw Flyers 0:0

55e minuut.
Weiser met een sublieme pass. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński draait met de bal, schiet en ... Sibiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tostowski rent richting de bal. Cortes onderschept slim de pass. Cortes passt de bal met de wreef. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lindblad met een sublieme pass. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes rent richting de bal. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłapacz met een snel genomen vrije trap. Talmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Warsaw Flyers 0:1

74e minuut.
Daar is Talmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea begaat een overtreding. Rędzina raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajdowicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niezłomni - Warsaw Flyers 1:1

85e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Foszt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kalaner de bal onder controle te krijgen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 43%, Warsaw Flyers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezłomni - Warsaw Flyers 1:1