Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Flyers Niezłomni
Ruszam ci starą Tactiek Mourinho
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Guglia met een sublieme pass. Dediu is nu in balbezit. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Foszt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lenort kopt de bal weg. Daar is Vukmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Lindblad speelt de bal door. Dediu speelt de bal door. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Colinas Ferreras met een sublieme pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Weiser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Foszt geeft de bal voor. Inworp. Dediu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lindblad passt de bal in één keer door. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă met een sublieme pass. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Varna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Lenort is nu in balbezit. Lenort schiet op doel. Sibiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Niezłomni 1:0

35e minuut.
Lindblad heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorgoń de bal. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Weiser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een hoge lob. Varna is nu in balbezit. Varna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cortes is nu in balbezit. Fajdowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajdowicz geeft de bal voor. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Borsoi geeft een hoge lob. Wigier is nu in balbezit. Wigier speelt de bal door. Varna is nu in balbezit. Varna schiet op doel. Sibiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 62%, Niezłomni 38%.
Warsaw Flyers - Niezłomni 1:0

46e minuut.
Borsoi geeft een lange en hoge pass. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Fajdowicz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Borsoi verovert de bal door een tackle van achteren. Borsoi passt de bal zonder na te denken. Dediu met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Lenort rent richting de bal. Borsoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lenort is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenort neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sibiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Lenort rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Niezłomni 2:0

72e minuut.
Foszt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dediu rent richting de bal. Dediu geeft een hoge lob. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad passt de bal met de wreef. Dediu is nu in balbezit. Dediu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bonner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Flyers - Niezłomni 2:1

87e minuut.
Sierant is nu in balbezit. Sierant geeft de bal voor. Weiser probeert naar een medespeler te passen. Domínguez is nu in balbezit. Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Flyers 65%, Niezłomni 35%.
Warsaw Flyers - Niezłomni 2:1