Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogacze Blue Mountain State
n1 Tactiek Played A Live
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Lewiński controleert de bal met de borst. Ozoliņš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewiński. Lewiński krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ozoliņš raakt geblesseerd tijdens het duel. Ozoliņš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth schiet op doel. Hammel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lewiński passt de bal met de wreef. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu probeert naar een medespeler te passen. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński draait met de bal, schiet en ... Profiş bokst de bal weg.

21e minuut.
Rentería geeft een lange en hoge pass. Hammel is nu in balbezit. Hammel geeft de bal voor. Horwarth probeert de bal aan de voet te houden. Gattoni kopt de bal weg. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Năstăsescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński passt de bal in één keer door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lewiński kan de bal niet met de borst controleren. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš passt de bal zonder na te denken. Horwarth is nu in balbezit. Horwarth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Gattoni de bal. Gattoni speelt de bal door. Hovsepyan geeft een lange en hoge pass. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ozoliņš onderschept slim de pass. Ozoliņš speelt de bal door. Horwarth is nu in balbezit. Horwarth draait met de bal, schiet en ... Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Blue Mountain State 0:1

38e minuut.
Stadler probeert naar een medespeler te passen. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš probeert naar een medespeler te passen. Horwarth is nu in balbezit. Horwarth haalt uit met een fantastische trap. Rossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 62%, Blue Mountain State 38%.
FC Rogacze - Blue Mountain State 0:1

46e minuut.
Astudillo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gattoni is nu in balbezit. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gattoni naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bocheński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bocheński kan niet meer verder spelen. Ciemski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan passt de bal met de wreef. Horwarth rent richting de bal. Horwarth schiet op doel. Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Blue Mountain State 0:2

67e minuut.
Ozoliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ozoliņš geeft een hoge lob. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth schiet op doel. Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Blue Mountain State 0:3

70e minuut.
Lewiński probeert de bal aan de voet te houden. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth onderschept slim de pass. Horwarth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ferrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger speelt de bal door. Horwarth rent richting de bal. Horwarth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ozoliņš met een sublieme pass. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski probeert naar een medespeler te passen. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Profiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hovsepyan geeft een hoge lob. Häfliger is nu in balbezit. Häfliger speelt de bal door. Horwarth rent richting de bal. Horwarth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sztoic is nu in balbezit. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas geeft de bal voor. Horwarth springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Born is nu in balbezit. Born geeft een hoge lob. Siedłowski kan de bal niet met de borst controleren. Horwarth rent richting de bal. Horwarth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lewiński probeert naar een medespeler te passen. Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński speelt de bal door. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. Profiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Năstăsescu passt de bal met de wreef. Lewiński rent richting de bal. Lewiński passt de bal in één keer door. Kordiaczyński rent richting de bal. Kordiaczyński schiet op doel. Profiş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 56%, Blue Mountain State 44%.
FC Rogacze - Blue Mountain State 0:3