Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team Legia1916_SDB
VIV Tactiek Wlasna
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 40.8
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Bozhko rent richting de bal. Chmielak onderschept slim de pass. Gołoś is nu in balbezit. Mnakri verovert de bal door een tackle van achteren. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 1:0

11e minuut.
de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz geeft een lange en hoge pass. Mnakri is nu in balbezit. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poper rent richting de bal. Poper schiet op doel. Gołoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 2:0

15e minuut.
Klasila passt de bal zonder na te denken. Berent rent richting de bal. Dedu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dedu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chmielak rent richting de bal. Bozhko onderschept slim de pass. Bozhko passt de bal zonder na te denken. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bukowiecki passt de bal zonder na te denken. Du Rheart geeft een hoge lob. Daar is Koitmets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berent rent richting de bal. Berent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mnakri geeft een lange en hoge pass. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bozhko de bal. Bozhko schiet op doel. Gołoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bozhko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bozhko neemt zijn aanloop. Gołoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 3:0

39e minuut.
Canolli passt de bal in één keer door. Poper speelt de bal door. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri schiet op doel. Gołoś bokst de bal weg.

45e minuut.
Berent rent richting de bal. Brokeš onderschept slim de pass. Brokeš geeft een hoge lob. Bozhko springt en kopt de bal. Gołoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 50%, Legia1916_SDB 50%.
Bertoi Team - Legia1916_SDB 4:0

53e minuut.
Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli geeft een lange en hoge pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Gołoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 5:0

59e minuut.
Gorreta speelt de bal door. Mnakri kopt de bal weg. Daar is Chmielak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Canindé speelt de bal door. Klasila met een sublieme pass. Dedu onderschept slim de pass. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Du Rheart controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rats komt het veld opgelopen. Hayrikyan komt het veld opgelopen. Puentes komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bozhko de bal. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Berent kopt de bal weg. Brokeš geeft een hoge lob. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 6:0

69e minuut.
Daar is Rats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rats geeft een lange en hoge pass. de la Hoz onderschept slim de pass. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Kirchheim komt het veld opgelopen. Grylewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Dedu passt de bal in één keer door. Poper met een sublieme pass. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Puentes bokst de bal weg. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 7:0

76e minuut.
Gorreta probeert naar een medespeler te passen. Poper kopt de bal weg. Kirchheim is nu in balbezit. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko schiet op doel. Puentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 8:0

79e minuut.
Bukowiecki is nu in balbezit. Grylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grylewski speelt de bal door. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Puentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 9:0

85e minuut.
Klasila rent richting de bal. Klasila probeert naar een medespeler te passen. Rats rent richting de bal. Rats geeft een hoge lob. de la Hoz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavrilescu neemt de hoekschop. Koitmets kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel. Gorreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koitmets heeft problemen om de bal te vangen. Gorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berent rent richting de bal. Brokeš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berent raakt geblesseerd tijdens het duel. Berent legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 9:1

88e minuut.
Poper passt de bal met de wreef. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Legia1916_SDB 10:1

90e minuut.
Poper speelt de bal door. Brokeš rent richting de bal. Brokeš passt de bal met de wreef. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 53%, Legia1916_SDB 47%.
Bertoi Team - Legia1916_SDB 10:1